آریا بانو
آموزش تهیه پیراشکی خانگی لذیذ
چهارشنبه 14 آبان 1399 - 18:58:45
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
گوشت چرخ کرده به مقدار لازم
خمیر پیراشکی یا خمیر جادویی
1 عدد سیب زمینی اب پز شده و نگینی شده
زرشک کمی
ادویه+اویشن
پیاز کمی
1 قاشق غذاخوری شوید خشک
1 قاشق غذاخوری رب
رومال
1 عدد زرده تخم مرغ
پودر زعفران کمی
1 قاشق غذاخوری شیر
مراحل
پیاز و گوشت رو تفت میدیم ،ادویه و سیب زمینی و شوید و زرشک و رب رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم
 سطح کار آرد میپاشیم و خمیر رو پهن میکنیم به قطر 3 میل
 با یه چیز دایره مثل سر لیوان کاتر میزنیم و از مواد می ریزیم و میپیچیم و توی سینی چرب شده میچینیم و با مواد رومال، رومال میکنیم و اگه خواستید کنجد بپاشید داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه می گذاریم بپزه تا زیرش تغییر رنگ بده و بعد گریل میکنیم

http://www.banounews.ir/fa/News/443933/آموزش-تهیه-پیراشکی-خانگی-لذیذ
بستن   چاپ