آریا بانو
دارچین کپک مواد غذایی را از بین می برد
شنبه 10 آبان 1399 - 14:51:32
آریا بانو - هفت گنج/ «دارچین» که در بسیاری از نان ها و شیرینی ها بعنوان ادویه استفاده می شود، در خارج از کشور بعنوان ماده ضدکپک در بسته بندی موادغذایی استفاده می شود.
با وجود شیرینی و عطر موجود در این ماده، دارچین می تواند عامل نابودی میکروب ها شود.
این ماده در مصر باستان در مومیایی کردن مورد استفاده قرار می گرفته است. با توجه به این خصوصیت، محققان اسپانیایی از قابلیت ضدمیکروبی «دارچین» برای تولید نوعی بسته بندی ضدکپک استفاده کرده اند.
آنها اعلام کردند بر اساس آزمایش های به عمل آمده، کاغذی که دارای 6درصد از روغن دارچین باشد تا 96درصد از گسترش کپک در سطح نانی که از قبل دچار کپک زدگی شده بود، جلوگیری کرده و می تواند تازگی نان را تا 10روز حفظ کند.
محققان دانشگاه «زاراگوزا» اعلام کردند پوشش های پلاستیکی دارچین دار هم اکنون مورد استفاده تجاری قرار گرفته و می تواند در حفظ و تازگی میوه ها، سبزیجات و گوشت نیز موثر باشد.
بر اساس گزارش «نیویورک تایمز»، گاهی استفاده از این پوشش ها باعث انتقال عطر دارچین به مواد غذایی می شود. همچنین استفاده مستقیم از این ماده برای حفظ مواد غذایی به دلیلی عدم آزادسازی مواد حفاظتی آن زیاد تاثیرگذار نخواهد بود.

http://www.banounews.ir/fa/News/440847/دارچین-کپک-مواد-غذایی-را-از-بین-می-برد
بستن   چاپ