آریا بانو
سس «هریسا» تا حالا درست کرده‌اید؟
جمعه 9 آبان 1399 - 20:57:41
آریا بانو - ایرنا / سس هریسا یکی از سس‌های تند و جذاب است که معمولا در غذاهای آفریقایی از آن استفاده می‌شود. سس جذابی که با درست‌کردن آن می‌توانیم طعم جدیدی را به غذاهایمان اضافه کنیم.
مواد لازم:
سیر له شده: 3 حبه روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری پودر زیره سبز: ½ قاشق چای خوری پودر زیره سیاه: 1 قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چای خوری فلفل چیلی قرمز خشک: 10 تا 12 عدد نمک: ½ قاشق چای خوری

آریا بانو


طرز تهیه:
1. فلفل چیلی‌های خشک را نیم ساعت در آب جوش بریزید تا خیس بخورد و بعد دانه‌های داخل و ساقه‌اش را بگیرید.
2. بعد از آبکشی فلفل‌ها آنها را به همراه روغن زیتون، سیر و نمک در دستگاه غذا ساز بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
3. بعد به مخلوط آماده شده زیره سبز و سیاه و همچنین تخم گشنیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
4. سس آماده شده را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا تازه بماند. این سس را می‌توانید به مدت یکماه در یخچال قابل استفاده است.

http://www.banounews.ir/fa/News/440483/سس-«هریسا»-تا-حالا-درست-کرده‌اید؟
بستن   چاپ