آریا بانو - غذالند /
کیک میوه ای، یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ برای همه افراد و به خصوص
کودکان میباشد. وجود انواع میوههای تازه فصل در این
کیک خوشمزه، باعث طرفداری آن در میان اکثر افراد شده است. از این رو میتوانید این
کیک خوشمزه و عالی را در زمان بسیار کوتاهی و خیلی راحت در
منزل طبخ کرده و یک عصرانه دلچسب و لذیذ به همراه
خانواده نوش جان کنید.
کیک میوهای را هم میتوانید در قالبهای ساده طبخ کنید و پس از آماده شدن در شکلها و اندازههای مورد نظر خود برش دهید. همچنین میتوانید آن را در قالبهای کاپ
کیک تک نفره آماده کنید و به راحتی سرو نمایید. با این روش میتوانید بر روی هر قالب یک تکه از برشهای
میوه خشک شده شکری را نیز به صورت تزیین بر روی آن بگذارید و ظاهر آن را عالی کنید.
مواد لازم
آرد: 1 پیمانه
شکر: نصف پیمانه
شیر: دو سوم لیوان
کره آب شده: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
تکههای
میوه مدنظر: به مقدار لازم
پودر گردو: به مقدار لازم
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
جوششیرین: نصف قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
آبمیوه مدنظر: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها، وانیل و هل را در یک ظرف ریخته و مخلوط نمایید.
سپس شکر را افزوده و 3 تا 5 دقیقه مواد را با همزن برقی مخلوط نمایید تا شکر حل شود.
آبمیوه،
شیر و سپس کره را افزوده و مخلوط کنید.
در یک ظرف جداگانه آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس مخلوط آرد را مرحله مرحله به ظرف مواد افزوده و هم بزنید.
سپس تکههای
میوه شکری و پودر گردو را نیز اضافه و مخلوط کنید.
قالب
کیک را کمی چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید.
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و چند دقیقه بعد از گرم شدن، سینی فر را به مدت 45 دقیقه در آن قرار دهید.