آریا بانو
میز اردور/ معجون گرانولا؛ مغذی ترین میان وعده جهان
چهارشنبه 7 آبان 1399 - 11:16:37
آریا بانو - ایران کوک / معجون یه میان وعده و یا گاها صبحانه ی مقویه که مواد اصلی اون رو انواع مغز آجیل، میوه ها و مواد گرم مثل موز و گردو و خرما تشکیل میدن. درست کردن معجون تا حدودی سلیقه ایه و میشه مواد اولیه ی اون رو به دلخواه کم و زیاد کرد. اما غالبا از مواد اولیه با طبع گرم برای درست کردن معجون استفاده میشه چون خاصیت این مواد هم عموما نسبت به مواد غذایی با طبع سرد بیشتره. امروز قصد داریم طرز تهیه یه معجون جدید و پر خاصیت به اسم معجون گرانولا رو بهتون معرفی کنیم. گرانولا هم مثل سایر معجون ها از آجیل و مغزهای مختلف به همراه جو دو سر پرک تهیه میشه و به دلیل مواد اولیه ی مقوی که در طرز تهیه ی اون استفاده میشه، خواص خیلی زیادی داره و برای سلامتی مفیده. به طوری که کودکان، بزرگسالان، ورزشکارها و حتی کسایی که رژیم دارن می تونن این میان وعده ی سالم و مقوی رو هر روز درست کنن. در بسیاری از دستورها، معجون گرانولا غالبا چرب و یا شیرینه که اگرچه ممکنه طعم فوق العاده ای داشته باشه، اما می تونه برای سلامتی مضر باشه. ما در این مطلب طرز تهیه معجون گرانولا بدون گلوتن را به شما آموزش می دیم که این میان وعده و صبحانه ی مقوی را کاملا سالم میل کنید. از ویژگی های مهم معجون گرانولا فاقد گلوتن میشه به موارد زیر اشاره کرد:
– طرز تهیه این دستور بسیار ساده اس و به راحتی میشه مواد اولیه ی اون رو تهیه کرد.
– با هر رژیم غذایی سازگاره. چون فاقد گلوتن و لبنیاته.
– شما می تونید از هر آجیلی که دوست داشتید، مثل گردو و بادام به سلیقه ی خودتون داخل معجون گرانولا استفاده کنید.
– برای سلامتی مفیده چون تمام مواد اولیه ی اون مقوی و سالمه.
چی لازم دارم:
جو دوسر بدون گلوتن 4 پیمانه
آجیل خام 1 پیمانه
تخم کتان 2 قاشق غذاخوری
نمک دریا 3/4 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
عسل یا شیره ی افرا 1/2 پیمانه
روغن نارگیل یا روغن زیتون 1/3 پیمانه
سفیده ی تخم مرغ زده شده 1 عدد
عصاره ی وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 1/2 پیمانه
میوه ی خشک و شکلات چیپسی (اختیاری) 1/2 پیمانه
چطور بپزم:
1- سینی فر را داخل فر در دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا گرم شود.
2- در یک کاسه ی بزرگ چو دو سر، آجیل، تخم کتان، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید و خوب هم زنید تا یکدست شوند.
3- شربت افرا (یا عسل)، روغن، سفیده ی تخم مرغ زده شده و عصاره ی وانیل را نیز به مخلوط مواد خشک اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمام مواد خشک خیس شوند.
4- مواد اولیه ی گرانول آماده شده را داخل سینی فر داغ شده بریزید و آن ها را به طور یکنواخت در تمام سطح سینی پخش کنید. سپس با پشت کفگیر، مواد را داخل سینی به آرامی کمی فشار دهید. سینی را به مدت 12 دقیقه روی طبقه ی وسط فر قرار دهید تا مواد بپزند. سپس سینی را بیرون آورید، پودر نارگیل تازه را به شکل یکدست روی مواد بپاشید و آن ها را با پشت کفگیر کمی فشار دهید. مجددا سینی فر را داخل فر قرار دهید تا مواد 10 الی 12 دقیقه ی دیگر بپزند.
5- بعد از آن که معجون گرانول طلایی رنگ و برشته شد، آن را از داخل فر بیرون بیاورید.
6- اجازه دهید تا معجون گرانول حداقل به مدت 45 دقیقه کاملا خنک شود.
7- پس از آن که معجون گرانول کاملا خنک شد، میوه های خشک و شکلات چیپسی را روی آن بریزید و به تکه های مساوی خرد کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/438779/میز-اردور--معجون-گرانولا؛-مغذی-ترین-میان-وعده-جهان
بستن   چاپ