آریا بانو
ترفند تهیه سوسیس گوشت خانگی
سه شنبه 6 آبان 1399 - 20:50:44
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برای 6 نفر
600 گرم گوشت گوسفند
1 عدد تخم مرغ
2 حبه سیر تازه
3 ق غ نشاسته ذرت
ارد سفید 2 ق ع
3 ق غ پودر شیر خشک
1 ق غ سس کچاب
3/4 لیوان اب یخ
1/3 لیوان روغن مایع
2 ق م پاپریکا
1 ق م نمک
1 ق م پودر پیاز
1 ق م پودر سیر
نصف ق م پودر اویشن
نصف ق م پودر زنجبیل
نصف ق م دارچین
1/3 ق چ پودر جوزهندی
1/3 ق چ پودر هل
پودر تخم گشنیز1/3ق چ
کاور سوسیس دو متر
مراحل
سیر تازه را رنده ریز بزنید و به همراه گوشت گوسفندی(ترجیحا ران) با دنده ریز چرخ گوشت سه مرتبه چرخ کرده برای چهار ساعت بگذارید یخچال تا کاملا سرد شود
سپس یک تخم مرغ هم دمای گوشت(با گوشت از یخچال خارج شود) اضافه کرده درون غذاساز یا میکسر به همراه روغن مخلوط کنید تا یکدست شود سپس مخلوط اردها و ادویه ها را اضافه کرده و همینطور نصف پوره یخ یا اب بسیار یخ را اصافه کنید و سه دقیقه میکس کنید
مایه حاصل باید یک دست و صاف و نه سفت و نه شل باشد اگر سفت بود بقیه اب را هم اضافه کنید و میکس کنید اگر شل شده بود کمی ارد اضافا کنید حالا با سوسیس زن چرخ گوشت یا ماسوره ساده و قیف کاور سوسیس ها را پر کنید دقت کنید هوا وارد ان نشود و به اندازه دلخواه دراورید سپس برای یک ساعت بخار پز کنید

http://www.banounews.ir/fa/News/438394/ترفند-تهیه-سوسیس-گوشت-خانگی
بستن   چاپ