آریا بانو - سرآشپز پاپیون / یه
دسر خیلی راحت ، خوشمزه و سریع و بی دردسر این
دسر خیلی سریع و راحت تهیه میشه . بخاطر طعم بستنی و
ژله اون ، تقریبا همه پسند هست .
دسر خیلی سبکی هست اصلا حجیم و سنگین نیست بنابراین براحتی میتونید بعد از نهار و شام سرو کنید . اگر موادش رو از قبل آماده داشته باشید تقریبا ده دقیقه بیشتر طول نمیکشه سرو این
دسر . بنابراین براحتی میتونید برای مهمانی هاتون استفاده کنید چون خیلی سریع و بی دردسر آماده میشه و بعد میتونید بلافاصله سرو و میل کنید الزامی به استراحت داخل یخچال نداره . همین طور بخاطر طعم بستنی وانیلی و
ژله اون ، معمولا اکثرا با هر سلیقه ای ، پسند میکنند .
و از همه مهمتر بچه هاعاشق این
دسر میشن بخاطر
ژله و طعم شیرین اون.
مواد لازم ترایفل
ژله بستنی
خامه قنادی200 گرم
بستنی وانیلی200 گرم
کیکیک عدد
پودر ژله2 الی4 بسته
طرز تهیه ترایفل
ژله بستنی
زمان تهیه 20دقیقه
1
هر بسته
ژله رو در 1/5 لیوان آب جوش (من لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم) . بعد از اینکه از حرارت افتاد بزارید داخل یخچال تا سفت بشه . بعد به صورت ساده و مکعبی یا شکل دار ، اون رو برش بزنید
2
کیک رو به قطعات مکعبی کوچک برش بزنید .(اگر باقی مانده و خورده
کیک دارید میتونید از اونها هم استفاده کنید )
3
بستنی وانیلی رو بیرون یخچال بگذارید تا کمی شل بشه خامه قنادی رو با هم زن برقی هم بزنید تا کمی فرم بگیره ، بعد بستنی وانیلی رو اضافه کنید و کاملا باکمک هم زن باهم مخلوط کنید
4
این
دسر در لیوان و یا جام های تک نفره سرو میشه داخل هر لیوان رو تا نصفه تکه های
کیک و
ژله پر کنید سپس مخلوط خامه و بستنی رو که آماده کردین بریزید تا روی اونها رو بپوشونه و بعد دوباره تکه های
کیک و
ژله بریزید و بعد دوباره مخلوط خامه و بستنی تا سر لیوان پوشیده بشه
5
هر چقدر تو یخچال بمونه بهتره تا خامه و بستنی به خورد
کیک بره ولی هیچ الزامی به این کار نیست میتونید بدون استراحت داخل یخچال و سریع مصرف کنید ، هیج اشکالی نداره و مشکلی پیش نمیاد
سایر نکات ترایفل
ژله بستنی
200 گرم بستنی حدودا 2/3 بسته های یک لیتری بستنی میشه