آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم چیز
کیک خرمالو
خرمالو2 عدد
پنیر ماسکارپونه300 گرم
خامه فرم گرفته300 گرم
پودر ژلاتین2 قاشق غذا خوری
ژله آلوئه ورا1 بسته
کیک1/2 عدد
طرز تهیه چیز
کیک خرمالو
زمان تهیه 120دقیقه
1
ابتدا یه
کیک به دلخواه خودتون بپزید و بعد
کیک رو از وسط به 2 قسمت تقسیم کنید و نصفه
کیک رو داخل قالب کمربندی بزارید.
2
بعد پنیر ماسکارپونه رو با خامه فرم گرفته با هم زن بزنید و بعد پودر ژلاتینی که از قبل در نصف استکان آب سرد خیس کرده بودیم و به روش بن ماری حل کرده بودیم رو به مخلوط پنیرو خامه اضافه میکنیم و میریزیم روی
کیک و میزاریم توی یخچال برای حداقل 2
ساعت بمونه
3
بعده این مدت چیز
کیک رو از یخچال در میاریم و خرمالوهارو روش میچینیم و بعد 1 بسته
ژله آلوورا رو با یه لیوان آب جوش حل میکنیم و نصف لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم و مقداریشو روی خرمالو ها میریزیم و میزاریم توی یخچال تا ببنده،همه ی
ژله رو یهویی نمیریزیم چون خرمالوها شناور میشن.
4
بعداز حدوده نیم
ساعت بعد دوباره بقیه
ژله آلوورا رو روی چیز
کیک میریزیم و میزاریم قشنگ بمونه تا ببنده ،حدوده 2
ساعت بعد چیزکیک ما آماده میشه برای سرو.نوش جااان