آریا بانو
روش بریدن و پاک کردن مرغ کامل
شنبه 3 آبان 1399 - 14:13:11
آریا بانو - کدبانو / اگر مرغ کاملی خریداری کردید، نگران خرد کردن آن نباشید. آن را به منزل آورده و مراحل زیر را برای خرد کردن آن دنبال کنید.
چه چیزهایی لازم داریم؟
• مرغ کامل
• تخته برش
• چاقوی تیز
1. قبل از شروع به خرد کردن مرغ، داخل و خارج آن را با آب سرد بشویید.
2. مرغ را مانند تصویر، روی تخته برش قرار دهید طوری که پشت مرغ روی تخته قرار بگیرد و سینه آن به سمت بالا باشد.
3. گردن مرغ را جدا کرده و داخل مرغ را تخلیه کنید. اینها را برای موارد استفاده دیگر مانند سوپ و غیره نگه دارید.
4. تکه بزرگ چربی که اصطلاحا دم مرغ است را جدا کنید.

آریا بانو

5. محل اتصال ران مرغ را با چاقو برش بزنید.

آریا بانو

6. بدن مرغ را در یک دست خود نگه داشته و با دست دیگر ران مرغ را به سمت بالا و پایین پیچ و تاب دهید تا ران از محل خود جابجا شود.

آریا بانو

7. با چاقو ران مرغ را جدا کنید.

آریا بانو

8. ران مرغ را در یک دست گرفته، پا را نیز در دست دیگر و دو طرف را به سمت پایین حرکت دهید تا از وسط بشکند.

آریا بانو

9. با چاقو ران و پای مرغ را از محل شکستگی برش دهید. همین عمل را برای ران دیگر تکرار کنید.

آریا بانو

10. بدن مرغ را برعکس کنید تا پشت آن به سمت رو قرار بگیرد.

آریا بانو

11. محل اتصال بال مرغ را از سینه پیدا کرده و برش دهید. بال دیگر را نیز جدا کنید.

آریا بانو

12. چاقو را داخل شکم مرغ قرار دهید.

آریا بانو

13. شروع به بریدن از پایین به سمت گردن مرغ کنید.

آریا بانو

14. از قسمت نازک به سمت مفصل شانه مرغ به طرف خارج برش بزنید.

آریا بانو

15. به موازات ستون فقرات، استخوان های قفسه سینه را برش دهید.

آریا بانو

16. طرف دیگر مرغ را نیز به همین روش با چاقو برش بزنید.

آریا بانو

17. حال که دو طرف مرغ جدا شده است، پشت مرغ را به سمت بالا خم کرده و جدا کنید. به این ترتیب پشت مرغ از سینه جدا می شود.

آریا بانو

18. سینه مرغ را از درازا از وسط جناغ سینه به دو نیم کنید.
19. تکه های مرغ برای دستور غذایی شما آماده است.

آریا بانو

20. به این ترتیب مرغ به 9 تکه قسمت شده است.

http://www.banounews.ir/fa/News/435878/روش-بریدن-و-پاک-کردن-مرغ-کامل
بستن   چاپ