آریا بانو - مجله کوروش/زنجبیل یا زنجفیل در فصول سرد سال عصای دست سیستم ایمنی بدن است. گیاه
زنجبیل خواص ضد ویروسی و ضد التهابی بینظیری دارد که بدن را در مقابل ویروسهای آنفولانزا، سرماخوردگی و کرونا ویروسها تقویت میکند. طبق گفتههای
طب سنتی طبع گرم و خشک
زنجبیل برای تسکین درد مفاصل، عفونت لگن و کلیه و التهاباتی از این دست بسیار مفید است. مصرف کم و مداوم
زنجبیل برای رفع سردی اعصاب، لرزش دست، سستی و خواب گرفتگی دست و پا و ضعف اعصاب بسیار مفید است. طرز تهیه مربای مجلسی
سیب و
زنجبیل از قدیم در تبریز و سایر شهرهای سردسیر مرسوم بوده است. در کنار طرز تهیه دمنوش
زنجبیل و چای
زنجبیل بد نیست 2 طرز تهیه مربای مجلسی
زنجبیل تازه با شکر و مربای
زنجبیل بدون شکر با عسل را هم بخوانید.
مواد لازم
زنجبیل تازه: نیم کیلوگرم
شکر: 800 گرم
آب: 3 لیوان فرانسوی دستهدار
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای درست کردن مربای
زنجبیل ابتدا
پوست زنجبیل را بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. سپس
زنجبیل رنده شده را در یک قابلمه بریزید، مقداری آب اضافه کنید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا جوش بیاید. وقتی محتویات قابلمه به جوش آمد 5 دقیقه روی حرارت نگه دارید و سپس محتویات قابلمه را از صافی رد کنید.
چند بار
زنجبیل آبکش شده را با آب سرد (5 یا 6 بار) بشورید تا تندی
زنجبیل گرفته شود. سپس
زنجبیل را در یک قابلمه ترجیحا مسی یا لعابی بریزید، شکر و 3 لیوان آب را اضافه کنید و روی شعله بسیار ملایم گاز به مدت 1
ساعت مربا را بپزید. در 3 دقیقه پایانی پخت آبلیمو را اضافه کنید. بعد از پخت مربا یک شب تا صبح درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید و سپس مربا را در شیشه تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید. فوت و فن و نکات طلایی شکرک و کپک نزدن و طرز تهیه انواع مربای خانگی را در مقاله طرز تهیه مربا به مجلسی بخوانید.
طرز تهیه مربای
زنجبیل بدون شکر با عسل
مواد لازم
زنجبیل تازه: 250 گرم
عسل: 400 گرم
آب: 1 لیوان فرانسوی دستهدار
آبلیموی تازه: 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه
برای درست کردن مربای
زنجبیل به عنوان یکی از انواع مربای خانگی ابتدا
پوست زنجبیل را بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. سپس
زنجبیل رنده شده را در یک قابلمه بریزید، مقداری آب اضافه کنید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا جوش بیاید. وقتی محتویات قابلمه به جوش آمد 5 دقیقه روی حرارت نگه دارید و سپس محتویات قابلمه را از صافی رد کنید.
چند بار
زنجبیل آبکش شده را با آب سرد (5 یا 6 بار) بشورید تا تندی
زنجبیل گرفته شود. سپس
زنجبیل را در یک قابلمه ترجیحا مسی یا لعابی بریزید، عسل و آب را هم اضافه کنید. مربا را روی شعله ملایم گاز به مدت 45 دقیقه بپزید تا مربا قوام بیاید. در 3 دقیقه پایانی پخت آبلیمو و زعفران (اختیاری) اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید. یک شب تا صبح دمکنی روی درب قابلمه بگذارید و وقتی مربا سرد شد در شیشه تمیز و خشک بریزید و در یخچال بگذارید.
http://www.banounews.ir/fa/News/435314/طرز-تهیه-مربای-زنجبیل-عصای-دست-سیستم-ایمنی