آریا بانو
طرز تهیه کاری سبزیجات پاییزی؛ تند و خوشمزه
جمعه 2 آبان 1399 - 18:05:11
آریا بانو - غذالند/ خوردن غذا‌های هندی‌ همچون کاری سبزیجات پاییزی درست مثل شنا کردن در اقیانوس ادویه‌جات است. خوردنی‌های هندی فقط تند نیستند بلکه از انواع و اقسام طعم دهنده‌ها و ادویه‌ها هنگام تهیه این غذا‌های خوشمزه و عجیب و غریب استفاده می‌شود. غذا‌های هندی اغلب با برنج و ترشی و مقدار زیادی سبزیجات سرو می‌شوند. کاری سبزیجات پاییزی یا Autumn Vegetable Curry را هندی‌ها با سبزیجاتی همچون گل کلم، گوجه فرنگی، پیاز و گشنیز تهیه می‌کنند. مواد اولیه برای پختن این غذا را به سادگی می‌توانید پیدا کنید. این خورش با سبزیجات پخته می‌شود و در تهیه آن از روغن زیتون استفاده می‌شود پس یک غذای کاملا گیاهی و سالم است. هندی‌ها کاری سبزیجات پاییزی را با برنج سرو می‌کنند.
کاری یک ادویه اصیل هندی است که کاربرد بسیاری دارد. در هندوستان انواع و اقسام خوراکی‌ها را با کاری درست می‌کنند. کاری مرغ، خورش کاری و پاوباجی و کاری سبزیجات از معروف‌ترین غذا‌های هندی هستند که ماده اصلی آن‌ها کاری است. حتی خورش کاری سبزیجات نیز انواع مختلف و دستور پخت‌های متنوعی دارد. نوع دیگر کاری سبزیجات با کدو حلوایی، سیر، پیاز قرمز، رب گوجه، پاپریکا و دارچین و عصاره سبزیجات درست می‌شود.
طعم خورش کاری وابسته به نوع و میزان ادویه جاتی است که در آن استفاده می‌کنید. قِلق خورش کاری بعد از چند بار تهیه دستتان می‌آید و می‌توانید آن را تنها در چند دقیقه آماده کنید.
اگر عاشق غذا‌های پر ادویه و آتشین هندی هستید به سایر دستور پخت‌های غذا‌های هندی که در غذالند قرار دادیم سری بزنید. دستور تهیه املت هندی، سس ماست و تخم مرغ تند را از دست ندهید.
مواد لازم
روغن زیتون: یک و یک دوم قاشق چایخوری
سیب زمینی شیرین خرد شده: یک فنجان
گلچه گل کلم: یک فنجان
پیاز:یک چهارم فنجان
پودر ادویه کاری: دو قاشق چایخوری
آب سبزیجات:یک دوم فنجان
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
نخود آب کشیده و خشک شده: 425 گرم
گوجه فرنگی ریز خرد شده: 410 گرم
گشنیز تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
ماست چکیده: یک دوم فنجان
طرز تهیه
یک ماهی تابه بزرگ بردارید و آن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
کمی روغن زیتون بریزید و سیب زمینی شیرین را سرخ کنید.
شعله گاز را کم کنید.
پیاز، گل کلم و پودر کاری را در ماهیتابه بریزید و به مدت 1 دقیقه سرخ کنید.
مواد را در حین سرخ کردن با هم مخلوط کنید.
آب سبزیجات، نمک، نخود و گوجه فرنگی را اضافه کنید و تا جوش آمدن مخلوط صبر کنید.
در ماهیتابه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
مخلوط را در حین جوشیدن هم بزنید.
سپس آن را با گشنیز و ماست چکیده سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/435308/طرز-تهیه-کاری-سبزیجات-پاییزی؛-تند-و-خوشمزه
بستن   چاپ