آریا بانو
صفر تا صد تهیه یک غذای محلی به نام شامی رودباری
پنجشنبه 1 آبان 1399 - 17:08:05
آریا بانو - کوکپد / غذاهای شمالی همشون خیییلی خوشمزه اند. دستور پخت این شامی رو از یک دوست عزیز گیلانی گرفتم ما که خیلی دوست داریم 😊
مواد لازم برای 2 نفر
300 گرم گوشت چرخ شده
1 پیاز برزگ و 1 کوچک
5 قاشق سبزی خرد شده(گشنیز، ریحان، ترخون نعناع)
3 گوجه رنده شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
روغن نمک فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
مراحل
پیاز رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم و با سبزی، نمک فلفل و زردچوبه داخل گوشت ریختم و خوب ورز دادم و یک ساعت داخل یخچال گذاشتم.
 بعد از یک ساعت مواد گوشتی رو به اندازه یک نارنگی کوچیک کف دستم پهن کردم و سرخ کردم
 یک پیاز کوچولو رو ریز خرد کردم و داخل ی قاشق روغن مایع تفت دادم سبک که شد گوجه رو اضافه کردم و بعد از کمی تفت دادن خیلی کم زردچوبه و نمک اضاف کردم کمی آب ریختم و زمانی که به جوش اومد شامی ها رو داخلش گذاشتم و روغن زیتون هم اضاف کردم.بعد از نیم ساعت آماده شد
 شامی رودباری با یک سبزی محلی پخته میشه(پلنگ مشت) ، چون در دسترس من نبود طبق راهنمایی دوستم این سبزی ها رو جایگزین کردم

http://www.banounews.ir/fa/News/434622/صفر-تا-صد-تهیه-یک-غذای-محلی-به-نام-شامی-رودباری
بستن   چاپ