آریا بانو
فوت آشپزی/ ترفندهای خوشمزه شدن انواع خورش
دوشنبه 28 مهر 1399 - 08:25:05
آریا بانو - خراسان / برای این که خورش شما خوشمزه تر شود باید نکاتی را رعایت کنید که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم :
1- معمولا در خورش‌ها ترشی اضافه می‌شود و بعضی آب‌غوره و بعضی آب‌لیمواضافه می کنند. اگر این ترشی در خورش بجوشد رنگ آن را تغییر می‌دهد، بنابراین بهترین زمان اضافه کردن آب‌لیمو وقتی است که تازه زیر خورش را خاموش کرده‌‏اید.
2- رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید. این کارخورش را خوش رنگ می‌‏کند.
3- اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی به آن اضافه کنید تا شوری آن را بگیرد.
4- اگر خورش شما چرب بود ، چند قطعه یخ را داخل پاکت فریزری بریزید، در آن‌‏را محکم ببندید ودر غذا بیندازید تا چربی‌‏ها دور آن جمع ‌‏شود.
5- برای تهیه خورش قیمه لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.
6 - برای خوشمزه‌‏تر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده و آن‌‏را کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.
7- - خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای کم نیاز دارد تا کاملا جا بیفتد. برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنید.
8- نحوه سرخ کردن بادمجان رژیمی برای قیمه بادمجان ابتدا آب را در قابلمه ای جوش بیاورید وکمی روغن و نمک بریزید . سپس بادمجان ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید. بعد از آن بادمجان ها را سرخ کنید. روش دیگری هم برای سرخ‌کردن بادمجان وجود دارد ، این که بادمجان‌ها را باکمی آرد آغشته و بعد در ماهی تابه سرخ‌کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/431927/فوت-آشپزی--ترفندهای-خوشمزه-شدن-انواع-خورش
بستن   چاپ