آریا بانو
کیک زعفرانی با طعم هل و لیمو
دوشنبه 21 مهر 1399 - 19:08:25
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
آرد شیرینی پزی دو و نیم پیمانه
3 عدد تخم مرغ
3/4 پیمانه شیر
3/4 پیمانه شکر قهوه ای
1 پیمانه روغن ذرت
2 عدد هل
لیموترش بزرگ
1 ق غ خ بکینگ پودر
وانیل نصف ق چ خ
زعفران غلیظ
در فر برای 20min با دمای 180
مراحل
تخم مرغ ها را همراه شکر قهوه ای، کمی وانیل و هل آسیاب شده برای حدود پنج الی هفت دقیقه با دور تند میکس میکنیم تا کرم رنگ شده و غلظت پیدا کرده سپس شیر، آب لیموترش و زعفران غلیظ را افزوده کمی مخلوط کرده تا زعفرانی شده سپس روغن را افزوده کمی مخلوط میکنیم
آرد را که همراه بکینگ پودر الک کرده ایم در چند مرحله به مایه کیک افزوده و در حد یکدست شدن با لیسک مخلوط میکنیم.
قالب کیک را با کمی کره چرب کرده، مایه کیک را در قالب ریخته و در فر گرم شده قرار میدهیم... نوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/427312/کیک-زعفرانی-با-طعم-هل-و-لیمو
بستن   چاپ