آریا بانو
صفر تا صد تهیه پیتزای مخلوط خانگی
دوشنبه 21 مهر 1399 - 19:08:17
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برای 4 نفر
2 لیوان آرد
نمک نصف قاشق چ
شکر نصف قاشق م
2 قاشق م مخمر
3 قاشق غ روغن
آب ولرم به میزان لازم
سس کچاب
سوسیس و کالباس یا مرغ پخته شده و مزه دار شده یا گوشت
فلفل دلمه و قارچ و ذرت به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
مراحل
ابتدا آرد رو یک بار الک کنید و اون رو با پودر مخمر و نمک و شکر مخلوط کنید
سپس روغن رو اضافه کرده و مخلوط کنید و آب رو کم کم به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری یکدست که به دست نمیچسبد بدست بیاد (دقت کنید آب رو کم کم اضافه کنید تا خمیر خراب نشه😯)
حالا که حسابی حدود 10 دقیقه خمیر رو ورز دادین اون رو داخل ظرفی گذاشته و دَر ظرف رو گذاشته و یک ساعت خمیر رو در جای گرم استراحت میدیم☺☺
بعد از یک ساعت کف سینی فر رو چرب میکنیم با روغن و خمیر رو به ضخامت نیم سانت به طور یکسان پهن میکنیم
حالا روش رو مقداری سس کچاب میمالیم و مقدار خیلی کمی پنیر میریزید
حالا روش رو سوسیس یا گوشت و مرغ میریزید و روی اونها هم ذرت و قارچ و فلفل دلمه میریزید 
در آخر کل سطح پیتزا رو پنیر میریزیم به همراه مقدار خیلی خیلی کمی نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن 
یه نکته = برای اینکه پنیرتون مثل بیرونی ها کش بیاد با دستتون مقدار آب روی سطح پنیر ها بپاشید و بلافاصله اون رو داخل فر که از یک ربع قبل با دمای 180 درجه گرم کردیم قرار میدیم
 همیشه داخل فرتون برای پخت هرچیزی اگر میخواهید چیزی که درست میکنید خشک نشه یک لیوان یا کاسه فلزی رو توش آب بریزید و بزارید داخل فر بعد فرتون رو روشن کنید تا گرم شه
 بستگی به دمای فرتون داره ولی حدود 15 الی 20 دقیقه طول میکشه تا خمیر پیتزا بپزه
 5 دقیقه آخر قسمت بالای فر (گریل) رو روشن کنید تا مقداری روی پنیر ها طلایی بشه (مواظب باشید نسوزه هااا) 
 حالا دیگه پیتزای خوشمزمون آمادس نوش جان
 در ضمن یادتون نره دنبالم کنید و حتما حتما سوالی دارید بپرسید تا من پاسخ بدم☺⁉ کامنت و کوک اسنپ یادتون نره

http://www.banounews.ir/fa/News/427310/صفر-تا-صد-تهیه-پیتزای-مخلوط-خانگی
بستن   چاپ