آریا بانو
میز اردور/ میگلی؛ دسر آجیلی محبوب لبنانی
يکشنبه 20 مهر 1399 - 19:58:50
آریا بانو - هفت گنج/ دسر میگلی ( Mighli ) یکی از دسر های لبنانی کم چرب و مناسب برای سیستم های هاضمه می باشد . زیبایی این دسر در سادگی ، طعم و ساختار آن است .
چی لازم دارم:
آب : 6 پیمانه
شکر : یک پیمانه
آرد برنج ( دانه ریز ) : یک پیمان
پودر دارچین : 2 قاشق غذا خوری
بادیان : یک قاشق چای خوری
زیره سیاه : 3 قاشق چای خوری
پسته ( بدون پوست و به مدت تمام شب خیس خورده ) : یک دوم پیمانه ( برای تزئین )
بادام ( پوست کنده و خیس خرده در آب و عرق بهار نارنج ) : به میزان لازم
دانه کاج : یک دوم پیمانه ( برای تزئین )
کشمش و نارگیل ( خشک رنده شده ) : برای تزئین
چه جوری درست میشه:
3 پیمانه آب را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید . شکر و ادویه ها را اضافه نموده و به خوبی مخلوط کنید تا شکر حل شود .
آرد برنج را به همراه 3 پیمانه آب در ظرفی جداگانه به خوبی مخلوط کنید . مخلوط آرد را به آب جوش و شکر اضافه کنید . اجازه دهید با حرارت زیاد بجوشند . سپس حرارت را کم کرده و به طور مداوم . با قاشق چوبی هم بزنید . حدود 40 دقیقه این کار را ادامه دهید تا مخلوط به غلظت مناسب برسد .
در این مرحله مخلوط را از روی حرارت برداشته و در یک ظرف بزرگ سرو یا قالب های رامکین جداگانه بریزید . پس از خنک شدن آن را در یخچال قرار دهید . دسر را با بادام ، پسته ، کشمش ، خشکبار و نارگیل یا هرچیز دیگری که تمایل دارید تزئین کرده و سرو کنید .

http://www.banounews.ir/fa/News/426464/میز-اردور--میگلی؛-دسر-آجیلی-محبوب-لبنانی
بستن   چاپ