آریا بانو
کاپ کیک با مربای آلبالو، خوشمزه تر از بلوبری
پنجشنبه 10 مهر 1399 - 03:15:12
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / ما می تونیم به جای بلوبری از آلبالو استفاده کنیم😊
اگه هم ترشی رو دوست ندارید، با کشمش پلویی یا شکلات های گرانولی جایگزین و کامتون رو شیرین کنین 😋
مواد لازم:
2 و 1/2 پیمانه / 375 گرم آرد ساده (آرد همه منظوره)
3 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
1 قاشق چایخوری جوش شیرین (یا 2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ اضافی)
1 پیمانه / 220 گرم شکر سفید
¼ قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه باتر میلک *
4 قاشق غذاخوری / 60 گرم کره آب شده
4 قاشق غذاخوری / 80 میلی لیتر روغن نباتی
2 عدد تخم بزرگ (به دمای اتاق رسیده باشد)
2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
بلوبری استفاده شده: 250 گرم / 2 پیمانه، (تازه یا یخ زده، یخ آن ذوب نشود)
*باتر میلک:
1 پیمانه شیر پرچرب (به دمای اتاق رسیده) را با 1 قاشق چایخوری سرکه سفید یا آب لیمو مخلوط کنید.
5دقیقه بگذارید تا بریده شود. سپس طبق دستور العمل استفاده کنید.
1- فر را از قبل با دمای 200C / 390F (تمام فرها) گرم کنید. یک قلع مافین 12 سوراخ را با کاغذ کاپ کیکی پر کنید.
2- آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، شکر و نمک را در یک کاسه بریزید.
3- در یک کاسه جداگانه، باترمیلک، کره ذوب شده، روغن، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کنید.
4- در وسط آرد گودالی درست کنید و ترکیبات مایع را بریزید و مخلوط کنید (ببش از 8 بار هم نزنید)
5- بیشتر بلوبری ها را بریزید و مقداری برای قرار دادن روی مافین نگه دارید.
6- در هر کاغذ کاپ کیک، یک اسکوپ از مواد را بریزید.
7- به مدت 5 دقیقه در دمای ذکر شده قرار دهید و سپس دما را به 180C / 350F کاهش داده و برای مدت زمان 13 دقیقه دیگر (فرهای فن دار) یا 15 دقیقه (فرهای معمولی ) بپزید.
(تا زمانی که مافین به راحتی بیرون بیاید)
مافین ها را بلافاصله روی یک قفسه خنک کننده قرار دهید و بعد نوش جان کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/416311/کاپ-کیک-با-مربای-آلبالو،-خوشمزه-تر-از-بلوبری
بستن   چاپ