آریا بانو
غذای ملل/ غذای مراکشی جذاب با ترکیب پاستا و پیتزا
پنجشنبه 10 مهر 1399 - 03:11:23
آریا بانو - غذالند / چیکن پاستیلا یا باستیلای مرغ نوعی خمیر لقمه ای است که همراه با گوشت، سبزیجات یا مرغ می توان آن را پر کرد. این غذای خوشمزه معمولا ظاهری شبیه به کیک دارد و مزه اش شور و شیرین است.
این غذا در مراکش با گوشت کبوتر و دارچین و بادام در خمیر شیرین درست می شود.
این غذا را با ادویجاتی همچون زعفران و دارچین مزه دار می کنند. پاستیلا یک دستور پخت دریایی هم دارد که با میگو، ماهی مرکب و رشته ورمیشل پر می شود. پس از نوش جان کردن این غذا برای ادای احترام به سنت مراکشی می توانید یک لیوان چای نعنا محشر بنوشید.
آشپزی مراکشی شباهت و قرابت بسیاری با آشپزی خاورمیانه، هند و چین دارد. البته دستور پخت های مراکشی تاثیر بسیاری هم از غذاهای اسپانیایی، پرتغال و فرانسوی گرفته اند.
در شهرهای بزرگ مراکش مردم با قاشق و چنگال غذا می خورند اما به صورت سنتی غذا خوردن با دست مرسوم است. و البته در مراکش حتما باید با دست راست غذا بخورید. اگر به مراکش رفتید به جای غذا خوردن در رستوران های شیک حتما غذاها و خوردنی های خیابانی را امتحان کنید. مطمئن باشید پشیمان نمی شوید.
مراکشی ها عاشق غذا خوردن همراه با نان هستند. آن ها یک نان معروف و بسیار خوشمزه به نام خبز دارند که دستور تهیه آن را در سایت غذالند قرار داده ایم.
از انواع دیگر خوارک می توان به : بریانی مرغ کویتی ، رولت سوخاری ، استیک آبدار و کاری ماسامان با مرغ اشاره کرد.
چی لازم دارم:
مرغ بدون استخوان : 200 گرم
خمیر فیلو یا لواش گرد بورک یا لواش سه گوش بورک : 3 ورق
پیاز : یک عدد
سیر : یک تا دو حبه
نمک : به مقدار لازم
پودر زنجفیل : یک قاشق چایخوری
زردچوبه : 3 قاشق چایخوری
جعفری و گشنیز خرد شده : چند قاشق غذاخوری
پودر دارچین : یک قاشق چایخوری
کره : 25 گرم
زعفران دم کرده : دو قاشق سس خوری
روغن زیتون : چند قاشق غذاخوری
تخم مرغ : دو عدد
خمیر بادام ( بادام سابیده ) : 40 گرم
گلاب یا عرق بهارنارج : یک قاشق غذاخوری
صمغ عربی : یک قاشق چایخوری ( اگر ندارید خیلی مهم نیست )
زیتون خرد شده سبز و سیاه : 10 عدد
ادویه مخلوط : یک قاشق چایخوری
شکر : یک قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
 گام 1ابتدا مرغ را خورد کرده و در تابه بریزید.
 گام 2سپس پیاز خرد شده و سیر و جعفری و گشنیز را به مرغ اضافه کنید و با روغن زیتون و ادویه جات تفت دهید.
 گام 3با حرارت ملایم اجازه دهید مواد خود بپزند. اگر لازم بود کمی آب اضافه کنید تا کاملا پخته شود.
 گام 4سپس اجازه دهید مواد خنک شود.
 گام 5آب و سس داخل مرغ را بردارید و با کمی کره گرم کنید و داخلش دو تخم مرغ را بکشنید و هم بزنید تا بپزد.
 گام 6برای تهیه خمیر بادام مقداری بادام را داخل آب جوش بریزید و بعد خالی کنید و پوست بگیرید.
 گام 7سپس کمی روغن داخل تابه ای بریزید و بادام ها را به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
 گام 8بعد اجازه دهید خنک شوند.
 گام 9بادام ها را داخل بلندر ریخته و با پودر شکر مخلوط کنید.
 گام 10ادویه مخلوط و عرق بهار نارنج و صمغ عربی را به آن اضافه کنید.
 گام 11ورقه های فیلو یا بورک را با قلم موی سیلیکونی چرب کنید.
 گام 12به این صورت براق و شفاف میشوند و دیگر پاره نمیشوند .
 گام 13سینی فر یا قالب شیفون کیک یا قالب دلخواه را چرب کنید.
 گام 14یک تا دو لایه خمیر پهن کنید و سپس یک لایه خمیر بادام و یک لایه مخلوط تخم مرغ و یک لایه از مرغ ادویه ای داخل آن قرار دهید.
 گام 15یک لایه خمیر قرار دهید و باز هم از مواد لایه ای بریزید.
 گام 16در صورت تمایل میتوانید زیتون خرد شده هم اضافه کنید.
 گام 17سپس روی تمام مواد را با خمیر بپوشانید.
 گام 18فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و پاستیلا را حدود 25 تا 30 دقیقه تا زمانیکه روی خمیر طلایی شود در فر قرار دهید.
 گام 19سپس پاسیتلا را داخل ظرف دلخواه قرار دهید و با مقداری شکر و دارچین، داغ داغ سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/416302/غذای-ملل--غذای-مراکشی-جذاب-با-ترکیب-پاستا-و-پیتزا
بستن   چاپ