آریا بانو
صفر تا صد تهیه کیک کدو حلوایی
پنجشنبه 10 مهر 1399 - 03:10:46
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
2 پیمانه آرد 4 صفر
1 پیمانه پوره کدو حلوایی
1 پیمانه شکر
1/2 پیمانه روغن پخت و پز
3 عدد تخم مرغ
2 قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
2 قاشق مربا خوری پودر دارچین
1/2 مربا خوری پودر زنجبیل
وانیل نوک چای خوری
1 پنس نمک
مراحل
مواد لازم و نمک که ریختم تو آرد 
ابتدا تو ظرف مناسب تخم مرغ ها رو به همراه شکر و وانیل 5 تا 6 دقیقه با هم زن با دور تند میزنیم تا پف کنه و حجمش بیشتر بشه ورنگش حالت کرم بشه و اینکه اگه شکرتون دانه ریز باشه بهتره سپس روغن رو اضافه میکنیم و 1 دقیقه دوباره با هم زن میزنیم وبعد پوره ی کدو حلوایی رو اضافه میکنیم و با هم زن دور کند فقط در حد مخلوط شدن مخلوط میکینم
سپس دارچین و زنجبیل رو اضافه میکنیم و بعد دو پیمانه آرد رو که از قبل 3 بار الک کردم وبا نمک مخلوط کردم رو به همراه بیکینگ پودر مخلوط میکنید و اضافه میکنید حالا به صورت دورانی با لیسک و حالت فولدینگ مثل رو هم تا کردن با لیسک مخلوط کنید

آریا بانو

موادمون که مخلوط شد آمادست برای ریختن قالب 
به نکته بگم قبل از اینکه مایه ی کیکتون رو آماده کنید فر رو با پایین ترین درجه روشن بگذارید گرم بشه
 خب بعد از اینکه مایه ی کیکتون آماده شده کف قالبتون و اطرافش رو یکم با روغن چرب کنید و خیلی کم آرد با الک داخلش و اطرافش بپاشید و بعد مایه ی کیک رو توش بریزید من برای قالبم از قابلمه سایز 20 که توش گرانیتی هستش استفاده کردم شما میتونید از هر قالبی که دلتون خواست استفاده کنید
بعد کیک رو تو فر بگذارید با درجه 180 و 40 دقیقه زمان کافی هستش بپزه من 10 دقیقه هم شعله بالای فر رو با شعله خیلی کم روشن کردم هم روش طلایی شه و بهتر بپزه بعد از تایمی که گفتیم کیک خوشمزه ی ما آمادست بعد از فر دربیارید زمان بدید یه کم سرد شد تو ظرف مورد نظر برگردونید هر مدل که دوست داشتید سرو کنید و نوش جان کنید
یه نکته بگم من اصلا روی کیکم ترک نخورد خودم یه تیکه رو کندم ببینیم وسطش خوب پخته بعد دوباره گذاشتم روش البته با سیخ چوبی یا خلال دندون هم چند دقیقه قبل پخت کامل تست کردم دیگه مهمون داشتم حساس تر شدم که کیکم حتما پختش کامل باشه البته خداروشکر همیشه عالی میشه شما این کار را رو نکنیدا 😁همون با خلال تست کنید
 واینکه درجه ی کیک ها متفاوت هستش ولی باید شعله متوسط باشه و 40 دقیقه کافی هستش و حتما با خلال و یا سیخ چوبی تست کنید اگه کامل پخته باشه بهش نمیچسبه و اگر دید یکم دیگه زمان میخواد یه 5 تا ده دقیقه دیگه اضافه تر بذارید ولی بازم تاکید میکنم زمان 40 دقیقه و 10 دقیقه هم شعله ی بالا کافی هستش البته شعلهی بالا خیلی کم باشه دیگه دید طلایی شد خاموش کنید
نکته همیشه یه کاسه آب تو فرتون بگذارید برای پخت کیک و شیرینی و نان و هرچیز دیگه ای تو فر عالی هستش باعث میشه خشک نشن ویه نکته این که این کیک من نوشتم 6 تا 8 نفر ولی با برش متوسط به افراد بشتر تا 10 نفر هم میرسه
نکته ی آخر تا تایم آخر پخت در فر رو باز نکنید چون مدام در فر رو باز کنید باعث میشه کیکتون خوب پف نکنه دیگه فکر کنم همه چیز رو گفتم امیدوارم این کیک خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید

http://www.banounews.ir/fa/News/416296/صفر-تا-صد-تهیه-کیک-کدو-حلوایی
بستن   چاپ