آریا بانو
میز اردور/ فوت و فن تهیه مربای پوست پسته
دوشنبه 7 مهر 1399 - 16:18:22
آریا بانو - ایرنا / پوست پسته از آن مربا‌هایی است که تا نخوری نمی‌فهمی چه طعم و عطری دارد. این فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان می‌دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه جذاب است. بهتر است زودتر دست به کار شوید و مربای تازه و جذابی بسازید.
پوست پسته از آن مربا‌هایی است که تا نخوری نمی‌فهمی چه طعم و عطری دارد. این فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان می‌دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه جذاب است. بهتر است زودتر دست به کار شوید و مربای تازه و جذابی بسازید.
چی لازم دارم:
پوست پسته تازه: نیم کیلو
شکر: نیم کیلو
آبلیمو: سه قاشق غذاخوری
خلال پسته: نصف فنجان
هل یا وانیل: یک قاشق چایخوری
آب: سه چهار لیوان
چطور بپزم:
1. پوست پسته را شسته حدود شش ساعت داخل آب سرد بگذارید و آب آن را چند بارعوض کنید.
2. پوست پسته‌ها را چهار بار پنج دقیقه‌ای می‌جوشانید و در آب سرد می‌گذارید.
3. پوست پسته، آب و شکر را می‌جوشانید تا قوام بیاید. در این مرحله هل یا وانیل را اضافه کنید.
4. در آخر آبلیمو و خلال پسته را اضافه می‌کنید و باقاشق چوبی به هم می‌زنید.
5. پس از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیدارید تا مربا خنک شود. مربای خنک شده را در شیشه بریزید.
فوت و فن‌ها:
- گلاب هم عطر خوبی به این مربا می‌دهد. می‌توانید 3 قاشق غذاخوری در مراحله آخر با آبلیمو و خلال پسته به این میزان اضافه کنید. زعفران عطر و بوی خوبی به مربا می‌دهد.‌میتوانید چند قاشق زعفران دم‌کرده بستگی به ذائقه خود در مراحل آخر به مربا اضافه کنید.
- گرفتن تلخی پوست مهم‌ترین اصل این مرباست. این کار را خوب انجام دهید. اگر پوست شما به هردلیلی تلخ‌تر بود دقایق و بار‌های بیشتری آن را بجوشانید و آب آن را خالی کنید و در آب سرد قرار دهید.

http://www.banounews.ir/fa/News/414106/میز-اردور--فوت-و-فن-تهیه-مربای-پوست-پسته
بستن   چاپ