آریا بانو
ترفند تهیه سس پستو؛ یک چاشنی بی‌نظیر
سه شنبه 1 مهر 1399 - 15:15:42
آریا بانو - ایرنا / سس پستو از آن سس‌های جذابی است که می‌شود با غذاهای فست‌فودی و پاستا ترکیب کرد و طعم فوق‌العاده‌ای ساخت. سسی که طرز تهیه ساده‌ای دارد و با رعایت چند نکته ساده می‌توانیم بهترین طعم و عطر را بسازیم.
مواد لازم:
دانۀ کاج: نصف پیمانه
ریحان تازه: 4 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه
سیر: 1 حبه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: نصف پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد دانه های کاج یا گردو را روی سینی بریزید و به مدت 5 الی 8 دقیقه در فر بگذارید تا بو داده شود و طلایی رنگ شود.
2. بعد دانه‌ها را از فر خارج می‌کنیم و می‌گذاریم تا خنک شود.
3. سپس دانه‌ها را با پنیر، سیر، ریحان و مقداری نمک و فلفل در غذا ساز بریزید تا کاملا مخلوط و له شوند
4. اگر هم دوست داشته باشید دانه‌های کاج مثل کرانچی شود می‌توانید در هنگام مخلوط کردن و خرد کردن مواد از له شدن آن جلوگیری کنید.
5. روغن زیتون را هم به بقیه مواد داخل غذا ساز اضافه کنید و سرعت را کم کنید تا سس با روغن مخلوط شود و کاملا یکدست شود.
6. این سس را میتوانید به مدت 3 روز در یخچال نگهدارید و برای پاستای پخته شده سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/408721/ترفند-تهیه-سس-پستو؛-یک-چاشنی-بی‌نظیر
بستن   چاپ