آریا بانو - کوکپد / به یاد کرماشان... این غذا با
روغن کرمانشاهی فوقالعاده خوشمزهست
مواد لازم برای 2 نفر
1 پیمانه برنج
1 عدد سیبزمینی
1 قاشق غذاخوری شوید خشک
نمک و
روغن به میزان لازم
مراحل
برنج را که از قبل خیساندهایم میشوریم، سیبزمینی را هم به صورت حبهحبه نسبتا درشت خرد میکنیم و به
برنج اضافه میکنیم، به اندازه یک بند انگشت بالای آن آب میریزیم و نمک اضافه میکنیم، روی گاز با شعله بالا قرار میدهیم.
زمانی که تقریبا آب
برنج جمع شد، شعله را کم کرده، یک قاشق غذاخوری شوید خشک و
روغن کرمانشاهی (البته من از
روغن زیتون استفاده کردم) اضافه میکنیم و هم میزنیم و اجازه میدهیم به مدت 40 دقیقه دم بکشد.
معمولا سیبپلو با سالاد شیرازی و یا مرغ سرو میشود. نوش جان