آریا بانو
صبحانه/ آموزش تهیه نان قندی در خانه
سه شنبه 1 مهر 1399 - 10:38:37 AM
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
 1 لیوان آرد سفید+نصف لیوان اگه نیاز شد
نصف لیوان شکر
روغن مایع نصف لیوان یا یه کم کمتر
1 قاشق مرباخوری هل
نصف لیوان ماست
1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
نصف قاشق مرباخوری وانیل
کنجد و سیاه دانه برای تزیین
مراحل
ابتدا ماست و روغن و شکر و وانیل و پودر هل را با همزن برقی به مدت 4دقیقه خوب بزنید تا شکر حل بشه بعد آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده و کم کم به موادمون اضافه کنید اگه مواد شل بود نصف دیگه آرد را هم کم کم اضافه کنید بعد به مدت نیم ساعت به خمیر استراحت دهید بعد کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و خمیر را روش پهن کنید با چنگال روش حفره ایجاد کنید و مواد رومال که شامل یه زرده تخم مرغ و یه قاشق غذاخوری شیر و کمی زعفران هست را روی خمیر مالیده و با کنجد یا سیاه دانه تزیین میکنیم.
 و در فر با درجه حرارت 170 به مدت 20 الی 30 دقیقه بگذارید بپزه و بعد از سرد شدن کاغذ روغنی را ازش جدا کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.نوش جان.
این نون های پایین با آرد سفید درست کردم👇
این ها با آرد گندمه👇

http://www.banounews.ir/fa/News/408476/صبحانه--آموزش-تهیه-نان-قندی-در-خانه
بستن   چاپ