آریا بانو - نوعروس / چی لازم دارم:
مغز ران گوساله 500 گرم
روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیاز رنده شده 1 عدد
گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد
آویشن 1 قاشق مربا خوری
سیر 2-3 حبه
آلومینیوم و یا کاغذ روغنی 1 تکه
نان چند تکه
گوجه فرنگی 3-4 عدد
پیاز 2 عدد
فلفل کبابی 3-4 عدد
چطور بپزم:
گوشت را به تکه های نازک به اندازه کف دست ببرید . مواد سس را آماده کنید و گوشت را داخل این سس بگذارید تا چند
ساعت داخل این سس در یخچال بماند . گوشت را از سس در بیاورید و روی آلومینیوم فویل اول سه چهار تکه در پایین بعد روی آن همه تکه های گوشت را بچینید و با آلومینیوم محکم بپوشانید . آن را در فریزر بگذارید تا خوب یخ بزند بعد از آن که از فریزر در آوردید قبل از این که یخش باز شود برشهای خیلی نازک بزنید . در یک ماهی تابه
روغن بریزید و گوشت را سرخ کنید . پودر سیر ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید . لای نان را با گوشت ،
پیاز خلال شده ، برشهای گوجه و فلفل پر کنید ( سس گوشت را با
پیاز رنده شده - گوجه فرنگی رنده شده -
روغن مایع - آویشن - سیر له شده - نمک و فلفل تهیه کنید ). نکته :1- این غذا برای بچه هایی که از خانه به مدرس
تغذیه می برند بسیار مغذی می باشد 2- مقداری پروتئین و آهن به بدن می رساند.این مقدار مواد برای 4 نفر در نظر گرفته شده است .
http://www.banounews.ir/fa/News/407306/غذای-ملل--دلتان-برای-کباب-ترکی-تنگ-شده-است؟