آریا بانو -
آخرین خبر / از معروفترین آش های استان فارس و خیلی از مناطق زاگرس که با
سبزی کارده تهیه میشه و البته در مناطق مختلف روش پختش فرق داره، کارده در فصل بهار سبز میشه، خیلی شبیه اسفناجه اما بسیار طعم تلخ و تندی داره و نمیشه خام خورد، اهالی شهر اقلید هم خیلی به این آش علاقه دارند.
نکته جالب این آش روش پختنشه، باید مواد با هم مخلوط بشه و چند
ساعت در یک جای گرم بمونه تا فرایند تخمیر صورت بگیره و بعد روی آتش پخته میشه.
مواد آش کارده:
سبزی کارده، برنج، دوغ، آرد گندم، نمک و فلفل،
پیاز داغ و نعنا
ممنون از عزیزانی که این آش خوشمزه رو در شهر زیبای اقلید درست کردند.
منبع ویدئو: اینستاگرام دور نیست