آریا بانو
غذای اصلی/ طرز تهیه سوفله یونانی
پنجشنبه 27 شهريور 1399 - 11:15:41
آریا بانو - شبکه آشپزی/ امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سوفله یونانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
چی لازم داریم:
پیاز خردشده 1 عدد
سیر خردشده 1 حبه
گوشت چرخ شده 500 گرم
نمک 3/4قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 1و1/4 پیمانه
ماکارونی تیکه‌ای و پنیر پیتزا از هر کدام 240 گرم
مارگارین (کره) و روغن زیتون از هر کدام 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پارمیزان به میزان لازم
روغن جامد 3 قاشق سوپخوری
فلفل و زردچوبه به میزان لازم
شیر 1 پیمانه
آرد 2قاشق سوپخوری
کره 50 گرم

آریا بانو


چجوری درست میشه:
پیاز و سیر را در روغن تفت دهید، نمک را به گوشت افزوده چنگ بزنید پس از آن داخل مواد ریخته سرخ کنید تا رنگ قرمز گوشت از بین برود. روغن اضافی را از تابه خارج کرده، رب گوجه فرنگی و زردچوبه را در آن ریخته و تفت داده و کنار بگذارید.
مارگارین را آب کرده، آرد و شیر را در آن ریخته تا غلیظ شود. سپس نمک، فلفل و پنیر پارمیزان را به آن اضافه کنید. ماکارونی را طبق دستور در آب نمک دار بپزید آب آن را خارج کرده و آبکش کنید. تخم مرغ‌ها و مارگارین را به ماکارونی افزوده هم بزنید تا یکنواخت شود. ظرف کم عمق به گنجایش دو لیتر را قدری چرب کنید. اول نصف ماکارونی بعد تمامی گوشت، نصف پنیر پیتزا، بقیه
ماکارونی و سس را بریزید. ظرف را قدری به آرامی تکان داده و بقیه پنیر پیتزا را در سطح آن پخش نموده و با ذراتی از مارگارین تزئین کنید و با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید.

http://www.banounews.ir/fa/News/404641/غذای-اصلی--طرز-تهیه-سوفله-یونانی
بستن   چاپ