آریا بانو
غذای ملل/ طرز تهیه خورش مرغ هندی تند و خوشمزه
پنجشنبه 27 شهریور 1399 - 9:39:15 AM
آریا بانو - کتاب کاله / در این مطلب دستورالعمل تهیه خورش مرغ هندی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
در آشپزی هندی‌ها انواع فلفل قرمز تند یا شیرین، مورد استفاده قرار می‌گیرد و بخاطر همین فلفل‌ها، رنگ اغلب غذا‌های این منطقه به رنگ قرمز تند در می‌آید. خورش مرغ هندی که در ادامه به شما معرفی می‌کنیم، در هندوستان به لعل مسالا والا مورغ (مرغ قرمز با ادویه تند) معروف است. اگر طرفدار غذا‌های تند هستید، این غذای هندی را آماده کنید و از طعمش لذت ببرید.
چی لازم داریم:
سینه ران مرغ خرد شده یک کیلو
پیاز ساطوری دو عدد
سیر چهار حبه
فلفل دلمه قرمز چهار عدد
فلفل قرمز تازه دو عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری
زنجبیل ساییده یک قاشق مرباخوری
تخم گشنیز ساییده یک قاشق مرباخوری
زیره یک قاشق مرباخوری
زردچوبه دو قاشق چای‌خوری
لیمو تازه یک عدد
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
چجوری بپزیم:
فلفل دلمه قرمز را با سیر، رب گوجه و همه ادویه‌ها بکوبید با در مخلوط‌کن بگردانید تا به شکل خمیر نرمی در بیاید.
5 قاشق روغن را در تابه روی آتش ملایم داغ کنید و مرغ‌ها را در آن سرخ کنید. بعد از طلایی شدن یک طرف مرغ، سمت دیگر آن را خوب سرخ کنید.
بعد از برداشتن مرغ‌ها، پیاز را در همان روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس خمیر فلفل و ادویه را 5-6 دقیقه در قابلمه بگردانید تا آب آن جمع شده، اما خشک نشود. سپس 2 پیمانه آب را به آن اضافه کرده و آب‌لیمو را هم در سس بریزید.
مرغ‌ها را داخل سس قرار دهید، نمک و فلفل را اضافه کنید و در تابه را ببندید. این مرغ برای نیم ساعت تا 40 دقیقه به پخت در سس نیاز دارد.
مرغ قرمز هندی را می‌توانید با برنج سفید یا به شکل خوراک سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/404587/غذای-ملل--طرز-تهیه-خورش-مرغ-هندی-تند-و-خوشمزه
بستن   چاپ