آریا بانو
تزیین ژله در پوست میوه
چهارشنبه 26 شهريور 1399 - 22:07:14
پرشین وی - خانه داری
آریا بانو - ما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان گلچینی از ژله در پوست میوه را با روش های مختلف برایتان به اشتراک بگذاریم در ادامه مطلب همراه ما باشید

ژله یکی از دسرهای بسیار راحت و بسیار خوشمزه است که می توانید
برای میهمانی ها و جشن ها آن را درست کنید یکی از مزایای درست کردن
ژله تنوع در طرح و رنگ این میوه است با ما در این مطلب از پرشین وی همراه باشید
تا نکات درست کردن ژله و درست کردن ژله در پوست میوه را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت
ژله در پوست میوه

آریا بانو

ژله در پوست میوه
بیشتر بخوانید از ترفندهای درست کردن ژله
ژله یک ازدسرهای خوشمزه ایست که اکثرافراد به عنوان دسر در میهمانی های
خوددرست می کنند.درست کردن ژله نکات و ترفندهای خاصی دارد که بادانستن آنها کارشما بسیارراحت ترخواهدشد
برای درست کردن ژله چه مقدارآب نیازداریم؟
پاسخ به این سوال که برای درست کردن ژله ها دقیقا چه میزان آب نیاز است
کاملابستگی به شکل ژله ای داردکه قصد دارید درست کنیدانواع ژله ها ازلحاظ شکل ظاهری به موارد زیرتقسیم می شوند:
1٫ژله هایی که قرارنیست آنها رادرظرف دیگری برگردانیم:
گاهی اوقات شما قصد دارید تا ژله را در ظرف شیشه ای درست کنید این
نوع ژله ها با همان ظرفی که ژله در آن درست میشود سرو می شود.

آریا بانو

ژله در پوست میوه
چون قرارنیست ژله رابه صورت قالبی درظرف دیگربرگردانید بنابراین سفت بودن
بافت ژله هیچ اهمیتی ندارد در این حالت شما می توانید برای درست کردن یک
بسته پود رژله از 2 لیوان کامل آب استفاده کنید بافت این ژله کمی نرم ترولطیف تر ازژله های دیگراست
2٫ژله های قالبی که بایدآنها را داخل ظرف دیگربرگردانیم
معمولا برای زیباترشدن شکل ژله بهتراست تاژله طرح خاصی داشته باشد .
در این حالت باید ازقالب ژله استفاده کنید برای اینکه ژله راحت تر ازقالب
جدا شود وازطرفی برای اینکه ژله بعدازبرگرداندن درظرف شکل خود راحفظ کند
باید میزان آب کمتری استفاده کنید و ژله کمی غلیظ ترباشد بنابراین همیشه
برای درست کردن ژله قالبی به ازای هربسته پودر ژله ازیک و نیم لیوان آب استفاده کنید
3٫ژله های غلیظ برای قالب زدن با کاتر
گاهی اوقات ژله هایی درست می کنید که می خواهید آنها را به کمک کاتر قالب بزنید.
معمولا این نوع ژله راباید غلیظ تردرست کنید برای درست کردن این نوع ژله به ازای
هربسته پودر ژله یک لیوان آب و گاهی نیز فقط نصف لیوان آب استفاده می شود

آریا بانو

ژله در پوست میوه
.مقدار آب داغ و سرد درژله چه قدربایدباشد
فرض کنید برای درست کردن ژله قالبی به یک ونیم لیوان آب نیازاست.
ممکن است برایتان سوال پیش بیاید که ازاین یک و نیم لیوان آب چه مقدارباید گرم و چه مقدارسردباشد.
چیزی که مشخص است این است حتما باید مقداری از این آب داغ باشد تا ژله
در آن حل شود اما استفاده از آب سرد اختیاری است آب سرد استفاده شده
به سرد شدن سریعترمایع ژله کمک می کند وگرنه اجباری به استفاده از آب سردنیست.
شما می توانید کل این یک ونیم لیوان آب را ازآب داغ استفاده کنید یا اینکه
اگردوست دارید ژله سریعترخنک شود نصف آب داغ و نصف آب سرداستفاده
کنید.گاهی اوقات ژله هایی که به صورت لایه ای تهیه می شود حتما باید
تمام ژله ها ابتدا خنک شوند و سپس آنها را لایه به لایه درقالب بریزیدو دریخچال قراردهید

آریا بانو

ژله در پوست میوه
.مدت زمان ایده آل برای بستن ژله چقدراست؟
هرچقدر که ژله مدت زمان بیشتری داخل یخچال بماند برگرداندن ژله راحت
ترمیشود و هرچه کمتر بماند ریسک بیشتری برای خراب شدن موقع برکرداندن
وجودداردسعی کنیدژله را ازشب قبل درست کنید تا اینکه زمان کافی برای سفت شدن داشته باشد
.اگربرای درست کردن ژله وقت کمی داشتیم چه کاری باید بکنیم؟
شاید گاهی برای شما هم پیش آمده باشد مهمان سرزده دارید یا اینکه
ژله ای که ازقبل درست کرده اید هم خراب شده و دوست دارید سریعا
یک ژله دیگردرست کنید اما زمان کافی ندارید چند روش رابه شما توصیه
کنیم تا بتوانید درمدت زمان کم یک ژله زیبا درست کنیدترفندهای زیررا امتحان کنید
1٫ترفند درست کردن با پاناکوتا
به طور کل ژله هایی که برای درست کردن آنها ازشیر یا بستنی استفاده
می شود خیلی سریعتر از ژله های معمولی می بندد ژله پاناکوتا معمولا
در عرض 4ساعت سفت می شود بنابراین برای زمان هایی که وقت تنگ است ایده خوبی باشند
2٫ترفندژله غلیظ
هرچقدربرای درست کردن ژله ازآب کمتری استفاده کنید ژله غلیظ ترخواهد
شد و از طرفی هرچقدر ژله غلیظ ترباشد سریعترمی بندد و سفت می شود.
اگربه طورمعمول یک ونیم لیوان آب برای درست کردن ژله استفاده می کردید ازیک لیوان آب استفاده کنید

آریا بانو

ژله در پوست میوه
3٫قراردادن ژله درفریزر
چون سرمای داخل فریزر از یخچال بیشتر است می توانیدبرای سریعتر بسته
شدن ژله آن را برای مدت کوتاهی داخل فریزرقرارد دهیدو سپس آن را به یخچال
منتقل گنید فقط مراقب باشید که یخ نزند و به مرحله یخ زدگی نرسد وگرنه ژله خراب می شود.
4٫درست کردن ژله نازک
اگر ارتفاع قالب شما فرضا 5سانت است و همیشه برای پرکردن این قالب از
5بسته پودرژله استفاده می کردید اینبار میتوانید درهمان قالب با 1بسته ژله نسبتا نازکتر وخوشمزه تر درست کنید
5٫ترفند درستت کردن ژله تک نفره
یک روش دیگربرای بستن سریع ژله درست کردن ژله های تک نفره درقالب های
بسیارکوچک است.چون مقدار ژله ای که درقالب های تک نفره ریخته می شود کم است بنابراین سریع ترمی بندد

آریا بانو

ژله در پوست موز

آریا بانو

ژله در پوست میوه
رنگی رنگی / narmilashop

http://www.banounews.ir/fa/News/404412/تزیین-ژله-در-پوست-میوه
بستن   چاپ