نحوه سرو غذا برای کارکنان و مسئولان برگزاری مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در استادیومها
چهارشنبه 26 شهريور 1399 - 20:56:34
|
|
آریا بانو - فارس / پیش از این در مسابقات و تورنمنتهای مشابه که همهگیری ویروس کرونا وجود نداشت، سرو غذا به صورت سلفسرویس و بوفه بود. حالا غذاها به صورت پکیج انفرادی و بهداشتی سرو میشود. تا پیش از تحویل پکیج نیز غذای اصلی در گرمکن نگه داشته میشود.
http://www.banounews.ir/fa/News/404394/نحوه-سرو-غذا-برای-کارکنان-و-مسئولان-برگزاری-مسابقات-لیگ-قهرمانان-آسیا-در-استادیومها
|