آریا بانو
ترفند تهیه سس شکلاتی براق با استفاده از ژلاتین
چهارشنبه 26 شهريور 1399 - 18:48:29
آریا بانو - ستاره / سس شکلاتی براق مخلوطی از خامه و شکلات یا بعضا شکلات ژلاتین است که برای تزئین انواع کیک، کاپ کیک، مافین و سایر دسر‌ها استفاده می‌شود. این سس نه تنها طعم مطلوبی دارد بلکه شکل بسیار جذاب‌تری هم به دسر ما می‌بخشد. طرز تهیه‌ی آن بسیار آسان بوده و ظرف چند دقیقه می‌توانید آن را درست کنید. طرز تهیه سس شکلاتی براق را در ادامه‌ی این مطلب بخوانید.
مواد لازم برای سس شکلاتی براق
پودر ژلاتین 9 گرم
آب 125 گرم + 3 قاشق غذاخوری
شکر225 گرم
خامه 130 گرم
پودر کاکائو 30 گرم
طرز تهیه
پودر ژلاتین را با 3 قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید.
در قابلمه کوچکی آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید.
سپس خامه و پودر کاکائو را اضافه و مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید.
سپس مخلوط ژلاتین را اضافه کرده مخلوط کنید.
ترکیب را از روی حرارت برداشته صبر کنید تا دمای مخلوط به 24 درجه سانتی گراد برسد. دمای سس باید کمی خنک‌تر از دمای بدن باشد. اگر بیش از حد سرد بود، دو مرتبه آن را گرم کنید.
سس شکلاتی براق شما آماده است و می‌توانید از آن برای تزئین دسر خود استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/404230/ترفند-تهیه-سس-شکلاتی-براق-با-استفاده-از-ژلاتین
بستن   چاپ