آریا بانو
میز اردور/ ترشی انبه معروف پاکستانی با پوست
چهارشنبه 26 شهريور 1399 - 15:57:47
آریا بانو - هفت گنج/ زمان تهیه 40 دقیقه
زمان پخت 20دقیقه
چی لازم دارم:
انبه سبز نرسیده 5 کیلوگرم
نمک به مقدار لازم
روغن مایع مخصوص پخت و پز یا زیتون 1/2 لیتر
گلرنگ یا هچک یا زردی غذا به مقدار لازم
ادویه مخصوص ترشی انبه روغنی 1/2 پیمانه
سیر خردشده 500 گرم
فلفل قرمز خشک نیم کوب شده به مقدار لازم
سرکه سفید 1 فنجان
چه جوری درست میشه:
1-ابتدا انبه ها را شسته و با یک چاقوی تیز چهار قاچ کنید بهتر است برای این کار از آقایون کمک بگیرید.
2-به انبه ها به میزان کافی نمک و گلرنگ بزنید تا رنگ آنها کاملا زرد شود
3-انبه ها را داخل صافی که ریخته و روی آن سر بگذارید و بگذارید یک شب در محیط آشپزخانه بماند
4-انبه بعد از این مدت آب پس میدهد که آن آب را باید دور بریزید
5-داخل قابلمه بزرگی روغن بریزید انبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید با حرارت ملایم تا کمی نرم بشه.
6-سیر را اضافه کنید و هم بزنید
7-ادویه و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. میزان فلفل بستگی به ذائقه خودتان دارد
8-اگر دوست داشتید می توانید سرکه هم اضافه کنید و تفت دهید خوشمزه تر میشود. در این صورت انبه را با سرکه هم کمی تفت دهید
9-مجدداً مقداری نمک اضافه کنید و بچشید ترشی باید نمک داشته باشد که کپک نزند و کمی شور باشد چون بعد نمک به خورد مواد می‌رود و نمک ترشی اندازه میشود.
10-حرارت را خاموش و بگذارید ترشی سرد شود سپس به ظرف منتقل کنید
11-ترشی باید سه روز در دمای محیط باشد بعد داخل یخچال بگذارید. نتیجه کار عالیست!
سایر نکات
منظور از گلرنگ یا هچک ادویه ای به شکل زعفران است که رنگ زرد خوشرنگ به ترشی میدهد عطاری ها دارند. میتوانید زردچوبه را جایگزین کنید البته زردچوبه طبیعی دست ساز. میزان روغن را زیاد نکنید ترشی که برسد و نرم شود روغن اندازه می شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/404015/میز-اردور--ترشی-انبه-معروف-پاکستانی-با-پوست
بستن   چاپ