آریا بانو
اردور کدو سبز با قارچ
چهارشنبه 26 شهريور 1399 - 08:36:15
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازماردور کدو سبز با قارچ
قارچ6 عدد
کدو سبز2 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد
پنیر پیتزابه مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
گرد غوره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه اردور کدو سبز با قارچ
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 25دقیقه
ابتدا کدوسبزها را شسته و پوستشان را کمی بتراشید تا خارهای سطحی گرفته شود و یا در صورت تمایل پوست بگیرید.آنها را از وسط به دو نیم کرده و در مقداری روغن کمی تفت دهید ولی نیاز به سرخ شدن نیست.
قارج را شسته و خشک کنید و با ضخامت زیاد اسلایس کرده و در مقداری روغن و آبلیمو کمی سرخ کنید.فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید تا سبک شود.
سینی فر را چرب کرده و کدوسبز را روی آن قرار دهید و روی کدو سبز مقداری گرد غوره بریزید و بعد قارچ و فلفل دلمه ای را قرار داده و رویش پنیر پیتزا رنده شده بریزید.
ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا20 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود سپس اردور را سرو کنید.
سایر نکات اردور کدو سبز با قارچ
اردور پیش غذایی است که از نظر مواد اولیه شباهت زیادی به غذای اصلی دارد و معمولا در میهمانی و تولد مورد استفاده قرار میگیرد.
در صورت تمایل به جای گرد غوره از گرد لیمو یا رب نارنج استفاده کنید.
بهتر است کدو را بعد از سرخ کردن چند دقیقه داخل مقداری آبغوره یا آبلیمو بخوابانید و بعد طبخ کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/403386/اردور-کدو-سبز-با-قارچ
بستن   چاپ