آریا بانو
آموزش تهیه سس کارامل باماندگاری بالا
چهارشنبه 26 شهريور 1399 - 08:36:14
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / این سس کارامل غلیظ با ماندگاری بالا ومناسب تزیین انواع،دسر.کیک.بستنی.نوشیدنی ،،هست
مواد لازم سس کارامل (باماندگاری بالا)
شکر1 لیوان
کره50 گرم
خامه صبحانه150 گرم
وانیل‏1/2 قاشق چای خوری
سس کارامل دسر کرم موس
طرز تهیه سس کارامل (باماندگاری بالا)
زمان تهیه 10دقیقه
زمان پخت 40دقیقه
ابتدا یک لیوان(لیوان دسته دار فرانسوی) شکر رو داخل ماهیتابه ریخته وروی شعله ملایم مگذاریم و تا مدتی که شکر کاملاً آب شود اصلا هم نمیزنیم چون همزدن باعث شکرک زدن کارامل میشه فقط تو مدت آب شدن هر از گاهی ماهیتابه رو تکان میدهیم تا مواد حرکت کند کمی صبر داشته باشید شاید تا 30 دقیقه یا بیشتر طول بکشد
دراین مرحله که شکر کاملا آب شد 50 گرم کره رو اضافه کرده وهم میزنیم فقط مواظب باشید چون خیلی داغ هست به دست یا اطراف نریزه که خدایی نکرده سوختگی ایجاد نکنه
بعد 150 گرم خامه رو به همراه وانیل اضافه کرده وبه آرامی هم میزنیم وقتی خامه وکره توی مواد حل شدن حرارت رو کمتر کرده واجازه میدهیم به مدت 10 دقیقه دیگر بپزد
سپس شعله رو خاموش کرد اجازه میدهیم خنک بشه ،که سس ما غلظت فرنی دارد که بیرون کمی رقیق وداخل یخچال سفتر میشود،
سایر نکات سس کارامل (باماندگاری بالا)
مهمترین نکته در این سس کارامل هم نزدن شکرهنگام آب شدن هست، ومدت ماندگاری بالایی داردرصورتی درظرف شیشه ی در دار نگه داری شود وهنگام استفاد اگه رقیق تر دوست دارید متونید کمی به روش بنماری گرم کنید،ودرفریز میتونید تا 1 ماه وداخل یخچال تا2 هفته بدون تغییر دررنگ وطعم نگهداری کنید

http://www.banounews.ir/fa/News/403385/آموزش-تهیه-سس-کارامل-باماندگاری-بالا
بستن   چاپ