آریا بانو
آموزش تهیه توپک پنیری سوخاری
چهارشنبه 26 شهريور 1399 - 08:36:13
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم توپک پنیری سوخاری
گوشت چرخ کرده بوقلمون400 گرم
پیاز رنده شده متوسط1 عدد
تخم مرغ3 عدد
آرد سوخاری به مقدار لازم
آرد سفید به مقدار لازم 
روغن به مقدار لازم
نمک و زردچوبه ،ادویه کاری به مقدار لازم
فلفل سیاه ،فلفل قرمز،آویشن به مقدار لازم
پودر سیر ،پودر پیاز،پاپریکا به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
طرز تهیه توپک پنیری سوخاری
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 30دقیقه
1
گوشت چرخ کرده بوقلمون را به همراه یک پیاز رنده شده آب گرفته شده با ادویه جات مخلوط کرده و ورز میدهیم
2
به مدت یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم
3
به اندازه ی یک توپک کوچک گوشت برداشته و در کف دست پهن میکنیم و پنیر پیتزا وسطش میگذاریم و کاملا گرد میکنیم
4
تخم مرغ ها ،آرد سفید ،آرد سوخاری هر کدام در ظرف های جداگانه به همراه ادویه جات مزه دار میکنیم
5
توپک های بوقلمون را ابتدا در تخم مرغ ،بعد در آرد سفید و دوباره در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری میزنیم
6
شیر جوش یا ظرف گودی را میگذاریم و روغن میریزیم تا روغن داغ شود
7
توپک ها را در روغن با حرارت متوسط سرخ میکنیم تا کاملا مغز پخت و سرخ شود
سایر نکاتتوپک پنیری سوخاری
1_برای اینکه مزه ی توپک های سوخاری عالی بشه بهتر از آرد سوخاری خانگی استفاده کنید .
2_برای خوشرنگ شدن توپک ها در آرد سوخاری حتما از پودر پاپریکا استفاده کنید .
3_ ادویه جاتی که برای گوشت بوقلمون استفاده میشود در تخم مرغ ها و آرد ها هم استفاده میشود .
4_ادویه جات گفته شده بنا بر ذاىقه و میلتون میتوانید کم و زیاد کنید .
5_با حرارت متوسط سرخ شود تا مغز پخت شود.
6_با این مقدار گوشت ،14 توپک سوخاری میشود
7_از گوشت چرخ کرده ی مرغ هم میتوانید استفاده کنید .
8_در کنار سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات بهتر گزینه است .

http://www.banounews.ir/fa/News/403384/آموزش-تهیه-توپک-پنیری-سوخاری
بستن   چاپ