آریا بانو
طعم بوفالو وینگزِ تند و نمکین با اسکارلت جوهانسون
دوشنبه 24 شهريور 1399 - 09:50:10
آریا بانو - در این مطلب می‌خواهیم غذای مورد علاقه‌ی اسکارلت جوهانسون را بررسی کنیم و طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.
برترین‌ها: بی شک شنیدن نام اسکارلت جوهانسون بسیاری از ما را به یاد نقش آفرینی زیبای او در سری فیلم‌های avengers، در نقش بیوه سیاه می‌اندازد. دانستن برخی حقایق از زندگی این بازیگر بسیار زیبا و البته حرفه‌ای سینمای هالیوود، می‌تواند برای بسیاری از ما جذاب باشد.
مثلا شاید برایتان جالب باشد که بدانید این بازیگر توانمند سینمای هالیوود، به دلیل زیبا بودن بیش از اندازه نتوانسته بسیاری از نقش‌های مهم سینمایی را بازی کند، زیرا کارگردانان بر این باور بوده‌اند که اسکارلت برای ایفای آن نقش بیش از حد زیباست. یا شاید بسیاری از شما ندانید فیلم مورد علاقه‌ی او، ویلی وانکا و کارخانه شکلات سازی است. همچنین دانستن اینکه این ستاره زیبا، یک برادر دو قلو دارد هم برای طرفداران او خالی از لطف نیست.
یکی از دلایل زیبایی بیش از اندازه این بازیگر هالیوود، اندام زیبا و بی نقص اوست. برای بسیاری از ما سوال است که سلبریتی‌هایی که اندام‌های زیبا دارند چه غذا‌هایی می‌خورند و یا از خوردن چه غذا‌هایی پرهیز می‌کنند؟ حتی شاید برایمان سوال باشد که غذای مورد علاقه این افراد زیبا و خوش اندام چیست؟ به نظر شما غذای مورد علاقه اسکارلت جوهانسون، با این اندام زیبا و خیره‌کننده چیست؟ پیش از اینکه شما را با غذای مورد علاقه این زیبای هالیوودی و طرز تهیه آن آشنا کنیم، نگاهی گذرا به یک بیوگرافی کوتاه از این بازیگر سینما خواهیم داشت. پس در ادامه این مطلب با برترین‌ها همراه باشید.
آغاز بازیگری از ده سالگی

آریا بانو


اسکارلت جوهانسون در 22 نوامبر سال 1984 در نیویورک به دنیا آمد. پدر او معماری اهل دانمارک بود که وضعیت مالی چندان خوبی هم نداشت. داشتن مادری شیفته هنر و سینما منجر شد که اسکارلت از سنین بسیار کم شروع به یادگیری اصول بازیگری کند. اولین نقش‌آفرینی او در سال 1994 و در فیلم فانتزی «شمال» بود. سپس در سال 1995 در فیلم «مانی و لو» در نقش آماندا ظاهر شد که بازی او در این فیلم با نقد‌های مثبتی همراه بود.
از اولین تجربه‌های بازیگری بزرگسالانه او می‌توانیم به بازی در فیلم «گمشده در ترجمه» در سال 2003 اشاره نماییم که موجب درخشش این بازیگر زیبا در سینمای هالیوود گشته و نامزدی‌ها و جوایز بسیاری را برای او به ارمغان آورد. از دیگر فیلم‌های او که به خوبی در آن‌ها درخشیده می‌توانیم به نجواگر اسبان، مردی که آنجا نبود، دختری با گوشواره مروارید، جزیره، اسکوپ، لوسی، انتقام‌جویان، بیوه سیاه، داستان ازدواج و جوجو خرگوشه اشاره نمود. همچنین بسیاری او را با صدای زیبایش در فیلم سینمایی her در مقابل خواکین فینیکس به یاد می‌آورند.
علایق اسکارلت جوهانسون
رنگ مورد علاقه: قرمز ورزش مورد علاقه: بسکتبال و تنیس بازیگر مرد مورد علاقه: گری سینیس، تام کروز بازیگر زن مورد علاقه: هلنا بونهام کارتر، مریل استریپ فیلم مرد علاقه: ویلی وانکا و کارخانه شکلات سازی غذای مورد علاقه اسکارلت جوهانسون؛ بوفالو وینگز
پس از دانستن بیوگرافی مختصری از اسکارلت جوهانسون و آگاهی از سایر علایق این ستاره هالیوودی، حال وقت آن رسیده که غذای مورد علاقه این بازیگر را به شما معرفی کنیم. اسکارلت در مصاحبه‌ای بیان کرده که غذای مورد علاقه اش، بوفالو وینگز است. این غذا که یکی از محبوب‌ترین و مشهورترین پیش غذا‌ها در رستوران‌ها و کافه‌های دنیا به حساب می‌آید، معمولا به صورت تند سرو می‌شود. اگرچه در ایران بال مرغ بیشتر به صورت کبابی سرو می‌شود، اما در کشور‌های خارجی مانند انگلستان و آمریکا بال مرغ با سس‌های مخصوص و یا به صورت بوفالو وینگز سرو می‌شود. در ادامه با طرز تهیه بوفالو وینگز همراه شما هستیم.

آریا بانو


طرز تهیه بوفالو وینگز؛ غذای مورد علاقه اسکارلت جوهانسون
تهیه و خوردن غذای مورد علاقه سلبریتی محبوب‌تان، می‌تواند حس خوشایندی را برایتان به همراه داشته باشد. اگر از طرفداران اسکارلت جوهانسون، این بازیگر زیبا و محبوب هالیوود هستید و همچنین به تهیه و خوردن غذا‌های جدید و لذیذ علاقه‌مندید، با طرز تهیه بوفالو وینگز همراه برترین‌ها باشید:
مواد لازم برای تهیه بوفالو وینگز:
نصف فنجان آرد یک چهارم قاشق غذاخوری پودر پاپریکا یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل قرمز یک چهارم قاشق غذاخوری نمک 10 عدد بال مرغ مقداری روغن برای سرخ کردن بال‌ها 55 گرم کره 60 گرم سس قرمز تند مقداری فلفل سیاه مقداری پودر سیر

آریا بانو


طرز تهیه:
مرحله اول: آرد، پودر پاپریکا، فلفل قرمز و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. بال‌های مرغ را تمیز کنید و داخل یک ظرف شیشه‌ای پیرکس قرار دهید. سپس مخلوط را به بال‌ها استفاده کنید، به طوری که کاملا روی آن‌ها را بپوشاند. سپس روی بال‌ها را سلفون کشیده و به مدت 90 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم: مقداری روغن را داخل یک تابه بریزید تا بال‌ها را در آن سرخ کنید. دقت داشته باشد که میزان روغن باید طوری باشد که روی بال‌ها را بپوشاند. 10 الی 15 دقیقه برای سرخ شدن بال‌ها کافیست.
مرحله سوم: در ظرف دیگری کره، سس قرمز تند، فلفل سیاه و پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا کره کاملا آب شود و تمام مواد با هم مخلوط شوند. سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله آخر: بال‌های سرخ شده را در ظرفی که می‌خواهید در آن سرو کنید قرار داده و سس حاصل شده را روی آن‌ها بریزید تا سس تماما به خورد بال‌ها رفته و روی آن‌ها را به خوبی بپوشاند و سپس آن را سرو کنید.

آریا بانو


نکاتی در ارتباط با تهیه بوفالو وینگز
طرز تهیه گفته شده برای 4 نفر مناسب می‌باشد. مقدار نمک و فلفل بوفالو وینگز را می‌توانید بسته به طبع خود، کم یا زیاد کنید. هنگام سرخ کردن بال‌ها زود به زود آن‌ها را برگردانید تا به خوبی مغزپخت شوند. این غذا از غذا‌های نسبتا پر کالری به حساب می‌آید. پس اگر از خوردن غذا‌های پر کالری می‌پرهیزید، پیشنهاد می‌کنیم بوفالو وینگز را نخورید. ‌ می‌توانید به جای سرخ کردن بال‌ها آن‌ها به صورت رژیمی آماده کنید. برای این کار کف سینی فر را با فویل بپوشانید و فویل را با روغن چرب کنید. بال‌ها را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا با حرارت 200 درجه سانتی گراد بپزند. با طرز تهیه گفته شده، طعم فوق‌العاده غذای مورد علاقه سلبریتی محبوب و زیبای هالیوود را تجربه کنید.
المیرا فلاحیان

آریا بانو


http://www.banounews.ir/fa/News/402229/طعم-بوفالو-وینگزِ-تند-و-نمکین-با-اسکارلت-جوهانسون
بستن   چاپ