آریا بانو
آموزش تهیه شیرینی ناپلئونی
يکشنبه 23 شهريور 1399 - 12:20:00
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
 1 بسته خمیر هزارلا
خامه قنادی مقدار لازم
مراحل
خمیر هزارلا را داخل سینی فر به قطر یک سانتیمتر باز میکنیم و به قطعات دلخواه برش میزنیم
 وقتی خمیر برشته شد هر قطعه را به چند لایه تقسیم میکنیم
 بعد از خنک شدن با خامه قنادی فرم گرفته بین لایه ها را خامه میزنیم
 با استفاده از خرده های خمیر میتونیم فضای بین لایه ها را پر تر کنیم و روی شیرینی ها را تزئین کنیم

http://www.banounews.ir/fa/News/401450/آموزش-تهیه-شیرینی-ناپلئونی
بستن   چاپ