آریا بانو
با برش کدو حلوایی به استقبال پاییز بروید
شنبه 22 شهريور 1399 - 23:19:08
آریا بانو - خراسان / مواد لازم :
* مغز فندق بوداده و بدون پوست- نصف پیمانه
* آرد- یک پیمانه * نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری * کره نرم- 115گرم * شکر (ترجیحا قهوه ای)- نصف پیمانه * وانیل- کمی
مواد برای لایه:
* تخم مرغ درشت- 2عدد* پوره کدوی آب پز - 2پیمانه * شکر (ترجیحا قهوه ای)- سه چهارم پیمانه *وانیل- کمی * پودر دارچین- یک قاشق مرباخوری * پودر زنجبیل- نصف قاشق مرباخوری * پودر میخک - یک هشتم قاشق مرباخوری * نمک - یک چهارم قاشق مرباخوری * خامه- یک و نصف لیوان
مواد لازم برای تزئین:
* خامه- نصف پیمانه * شکر- یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* فر را روی 177درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی سیم دار را در طبقه وسط آن قرار دهید. * قالب یا سینی را کمی چرب کنید. روی کاغذ آلومینیومی که قبلا آن را چرب کرده اید، کمی آرد بپاشید. * برای تهیه لایه بیرونی شیرینی، فندق، آرد و نمک را در غذاساز به شکل پودر دربیاورید. * در ظرف دیگری، کره و شکر را هم بزنید تا سبک و خامه ای شود. وانیل و مخلوط آرد را نیز به آن اضافه کنید و به شکل خمیر نرم دربیاورید. خمیر به دست آمده را روی قالب آماده پهن کنید و به مدت 15دقیقه در فر قرار دهید تا این که گوشه های آن قهوه ای شود. * در این فرصت، تخم مرغ ها را هم بزنید، شکر، کدو حلوایی، ادویه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید سپس به تدریج خامه را به مواد اضافه کنید. * مواد را روی لایه آماده شده بریزید و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید. * وقتی شیرینی را از فر خارج کردید کناره های آن را با چاقو از سینی جدا کنید با استفاده از کاغذ آلومینیوم، شیرینی را از قالب دربیاورید و به 32قسمت برش بزنید. * خامه را با شکر هم بزنید تا کمی سفت شود.سپس با استفاده از قیف روی آن را تزئین کنید.
ارزش غذایی یک پیمانه کدوی آب پز شده:
* کالری- 49
* کلسیم- 37میلی گرم* کربوهیدرات- 12میلی گرم
* فیبر- 3گرم * پروتئین - 2گرم * آهن- 1.4 میلی گرم

http://www.banounews.ir/fa/News/401156/با-برش-کدو-حلوایی-به-استقبال-پاییز-بروید
بستن   چاپ