آریا بانو
با روش تهیه لازانیای کدو و گردو آشنا شوید
شنبه 22 شهريور 1399 - 21:39:03
آریا بانو - خراسان / مواد لازم برای 6 نفر:
*کدو متوسط- 2 عدد*روغن زیتون- 4 قاشق مرباخوری
*پیاز درشت- 2 عدد*هویج درشت-2 عدد
حبه سیر-4 عدد
سس مارینارا-2 پیمانه
*ریحان تازه یا خشک- یک قاشق غذاخوری
*نمک و فلفل - به میزان کافی
*پنیر مازارلا رنده شده- یک و نیم پیمانه
*پنیر پارمیزان رنده شده- نصف پیمانه
*ورق لازانیا- به اندازه لازم
*گردو خرد شده- نصف پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس مارینارا:
*روغن زیتون- 2 قاشق غذاخوری*پیاز متوسط خرد شده- یک عدد*حبه سیر له شده- 2 عدد*گوجه فرنگی- نیم کیلوگرم*نمک و فلفل- به اندازه کافی*شکر- یک قاشق مرباخوری*رب گوجه- به اندازه کافی
طرز تهیه:
*ظرف مناسب را چرب کنید.*فر را روشن کنید.*کدوهای پوست کنده را به طول برش بزنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی بچینید و با یک قاشق مرباخوری روغن چرب کنید. سینی را در فر قرار دهید تا هر دو طرف آن نرم و ترد شود.*در این مرحله فر را روی170 درجه تنظیم کنید.*ورق لازانیا را نیز طبق دستور روی جعبه آماده کنید.*برای تهیه سس مارینارا روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید، پیاز و سیر را به مدت 10 دقیقه تفت دهید، گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه را اضافه کنید. نمک، فلفل و شکر را نیز به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بپزد.*برای تهیه مواد داخل لازانیا، پیاز، هویج و سیر را در غذاساز آسیاب کنید. سپس در باقی مانده 3 قاشق مرباخوری روغن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.*سس مارینارا و ریحان را به مواد اضافه کنید و پس از به جوش آمدن ، حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد.*در ظرفی 2 نوع پنیر را با هم مخلوط کنید.*هنگام چیدن، ورق به اندازه لازانیا را در ته ظرف بچینید، مقداری سس بریزید، 3 قاشق غذاخوری گردو بریزید یک سوم کدو را روی آن قرار دهید، سپس یک سوم پنیر. این کار را ادامه دهید به گونه ای که ورق لازانیا روی مواد بگیرد روی این لایه پنیر بریزید و با فویل بپوشانید.
*ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.
*قبل از سرو روی آن را با باقی مانده گردو تزئین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/401088/با-روش-تهیه-لازانیای-کدو-و-گردو-آشنا-شوید
بستن   چاپ