آریا بانو
آموزش تهیه رولت کالباس
شنبه 22 شهريور 1399 - 18:26:42
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برا 5 یا بیشتر
مواد لازم برای کرپ
3/4 لیوان آرد
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
نوک ق چ نمک
مواد لازم برای میانی
کالباس به مقدار لازم(برای من 8 ورق بود)
خیارشور 10 عدد کوچیک زدم
جعفری تازه 3 یا 4 ق غ
2 ق غ سس مایونز
مراحل
اول از همه تخم مرغ هارو توی ظرفی خوب هم میزنیم بعد شیر رو اضافه کرده و هم میزنیم بعد نمک و آرد رو اضافه کرده و هم میزنیم من با همزن دستی هم زدم و توی دسینی درست کردم،نصف موادمو توی دسینی که از قبل کمی چرب کرده بودم ریختم وقتی یه طرفش سرخ شد طرف دیگشو در دسینی رو بستم و طرف دیگش رو برگردوندم سرخ که شد توی سینی گذاشتم با دست برندارید شاید وا بره با هرچیزی که درست میکنید با اون توی سینی برگردونید بقیه مواد هم به این صورت درست کنید این اندازه برای من دو تا کرپ داد به اندازه دسینی که تو عکسه برای چن
 دیقه چن دیقه توی یخچال بزارید تا سرد بشن،کنار کرپ هارو با چاقوی تیز یه سانت برش دادم از هر طرف بعد یه قاشق از سس رو روی کرپ پخش کردم و ورقه های کالباس رو چیدم روش برای من روی هر کرپ 4 ورق جا شدبعد خیارشور هارو نازک خورد کرده و روی کالباس گذاشتم و روی اونا هم جعفری تو عکس هم معلومه،بعد آروم رولش کردم
در آخر هم برش زدم با چاقوی تیز و توی ظرفم تزیین کردم

http://www.banounews.ir/fa/News/400946/آموزش-تهیه-رولت-کالباس
بستن   چاپ