آریا بانو - ایرنا / حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعدههای غذاییمان را گیاهی درست کنیم.
مواد لازم:
بادمجان: 8 عدد کشک: 6 قاشق غذاخوری مغز گردو خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: 2 عدد سیر: 8 حبه نعناع خشک: 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم طرز تهیه و دستور پخت:
1. بادمجانهای سرخشده را با گوشتکوب له کنید و با
پیاز و سیر داغ همراه با ادویهها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
2. داخل یک ماهی تابه کوچک
روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و 2 دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
3. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و
پیاز داغ و کشک از هر کدام 1 قاشق کنار بگذارید.