آریا بانو
دستور تهیه کوفته ریزه مرغ با گردو
جمعه 21 شهريور 1399 - 12:56:20
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / کوفته ریزه مرغ با گردو به دلیل داشتن گردو، سبزیجات معطر و ادویه جات غذایی خوشمزه و عالی می شود. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این کوفته خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
گوشت مرغ چرخ شده 500 گرم
نان تست 1 ورق
گشنیز 1 دسته
پیاز 1 عدد
آرد 2 قاشق غذا خوری
مغز گردو 2 قاشق غذا خوری
پودر پاپریکا (فلفل قرمز) 1 قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز1 قاشق مربا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
گشنیز‌ها را پاک کرده و تنها برگ‌های آن را ریز خرد کنید.
پیاز را ریز رنده کنید. مغز گردو را بدون روغن داخل تابه روی حرارت کم تفت دهید.
گوشت مرغ چرخ شده، پیاز، نان تست خردشده، مغز گردو خردشده، گشنیز، زیره و پاپریکا را با هم مخلوط نمایید و به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.
به اندازه یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را بردارید و هر یک را در سینی قرار دهید و به مدت 1 ساعت سینی را در یخچال قرار دهید.
آرد را در بشقاب بریزید و نیمی از کوفته‌ها را در آن بغلتانید تا کامل با آرد پوشانده شوند.
در یک تابه با دیواره بلند روغن بریزید؛ به صورتی که تا ارتفاع 1 سانتی متری از کف ظرف بالا بیاید. کوفته‌ها را در روغن بیندازید و به مدت 8 دقیقه یا تا زمانی که داخلشان کامل پخته شود با حرارت ملایم سرخ کنید و در این فاصله آن‌ها را بچرخانید تا یکدست سرخ شوند.
کوفته‌های سرخ شده را در ظرفی که در آن دستمال آشپزخانه انداخته اید قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود و بقیه آن‌ها را نیز به همین ترتیب سرخ نمایید.
نکته:
کوفته ریزه‌ها را میتوانید با دیپ دلخواه خود مثل دیپ نخود سبز و نان پیتای گرم میل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/399947/دستور-تهیه-کوفته-ریزه-مرغ-با-گردو
بستن   چاپ