آریا بانو - ایرنا / فسنجان را هم میتوانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.
مواد لازم:
مغز گردو: 300 گرم مرغ: 4 تکه پیاز: دو عدد متوسط رب انار: 1 ق غ آب: 8 لیوان رب گوجه: 1 ق غ (به دلخواه) زغفران دم کرده: نصف استکان نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی شکر: در صورت تمایل 2-3 قاشق طرز تهیه و دستور پخت:
1. در مرحله اول گردوها را چرخ کنید و پیازها را هم رنده کنید.
2. سپس
پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.
3. بعد از حدود دو
ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا میکند و
روغن میاندازد.
4. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.
5. بعد از 3
ساعت فسنجان آماده است و میتوانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.