آریا بانو
دستور اصیل شهرستان اقلید برای پخت کاچی
پنجشنبه 20 شهريور 1399 - 16:24:48
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / کاچی، زیره جوش، آروغن، برشتوک و کلا این نوع حلوا رو تقریبا خیلی از مناطق ایران درست می کنند البته با تفاوت در موادی که استفاده میشه، آروغن معروفترین حلوای مردم در بیشتر مناطق استان فارس و به خصوص شهرستان اقلیده که حتما در روز فردای عروسی پخته میشه، آرد برنج، آرد گندم، روغن، زعفران، پسته، فندق، گردو، نبات و بالاخره اصلی ترین ماده این خوراکی خوشمزه که اقلیدی ها به اون دوای آروغن میگن و توی عطاری ها به اسم دوای آروغن یا دوای کاچی فروخته میشه و مخلوط پودر شده حدود چهل گیاه دارویی مقوی است.
* برگرفته از صفحه دور نیست.

http://www.banounews.ir/fa/News/399564/دستور-اصیل-شهرستان-اقلید-برای-پخت-کاچی
بستن   چاپ