آریا بانو
آموزش تهیه میشکا
پنجشنبه 20 شهريور 1399 - 14:51:35
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
150 گرم آرد قنادی
100 گرم ارد نخودچی
100 گرم کره
130 گرم روغن مایع
150 گرم پودر قند
1 قاشق مربا خوری پودر هل
2 قاشق مربا خوری پودر کاکائو
1 قاشق مربا خوری پودر دارچین
شکلات تخته ای به مقدرا لازم
6 عدد نان میکادو
مراحل
اول آرد سفید رو الک کرده و به مدت ده دقیقه با شعله کم تفت میدیم ، اصلا قرار نیست رنگش تغییر کنه فقط مهم اینه بوی خامی آرد گرفته بشه. من از آرد قنادی برای تمام دستورهام استفاده میکنم. 
آرد نخودچی رو الک کرده به آرد سفید اضافه کنید و دوباره ده دقیقه با همون شعله کم با هم تفت بدید.
 حالا نوبت به اضافه کردن پودر کاکائو و پودر هله. من دارچین رو حذف کردم ، اختیاریه.یه تفت کوچولو در حد مخلوط شدن مواد.
 کره رو اضافه کنید و بعد روغن مایع. روغن مایع رو کامل نریزید مقداری ازش نگه دارید اگر در آخر موادتون سفت شد اضافه کنید. کاردیگه یه دفعه دیدید خیلی شل شد.
 مرحله آخر اضافه کردن پودر قنده. باید دقت کنید موادمون نه سفت بشه نه شل بشه.اگر دیدید که موادتون کمی سفته کمی روغن مایع اضافه کنید. اگر دیدید خیلی شله کمی از ترکیب دو تا آرد رو تفت بدید و به مواد اضافه کنید،استرسی در این خصوص نداشته باشید. 
این شد نتیجه کارمون. اگر دوست داشتید پودر کاکائو رو یه قاشق بیشتر بریزید تا تیره تر بشه.
 حالا کمی صبر میکنم مواد از حرارت بیوفته اگر زیاد داغ بریزد روی نون ها حالت نرم میشه و دیگه اون تردی شیرینی میکادو بیرون رو نخواد داشت.زیاد سردم بشه نونها بهم نمیچسبن. کمی از داغی بیوفته کافیه. نون میکادو رو درون یک سینی بزرگ بذارید از مواد روش بریزید و با هر وسیله که دم دسته پالت، لیسک یا چاقو بزرگ سطحش رو صاف کنید. 
یه نون روش بذارید کمی با دوتا دست فشار بدید ، زیادی نباشه که نونها بشکنه. لایه ها رو ادامه بدید تا هشت طبقه جایز هستید.
بشکنه. لایه ها رو ادامه بدید تا هشت طبقه جایز هستید. 
بعد از آخرین نون. روی نونها یه چیز نسبتا سنگین گذاشتم و بعد یخچال. دو ساعت کافیه

http://www.banounews.ir/fa/News/399395/آموزش-تهیه-میشکا
بستن   چاپ