آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم
آب هندوانه2 پیمانه
شکر1/2 پیمانه
بستنی2/3 پیمانه
خامه صبحانه200 گرم
شیر1 پیمانه
پودر ژلاتین3.5 قاشق غذاخوری سرخالی
طرز تهیه
دسر هندوانه
زمان تهیه 30دقیقه
ابتدا هسته های هندوانه رو جدا کنید و بعد هندوانه رو داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا پوره بشه ( باید دو پیمانه بشه) و بعد یکبار از صافی رد کنید .
شکر و
شیر رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا شکر داخل
شیر حل بشه و بعد ژلاتین رو که در کمی
شیر به روش بنماری حل کردین به
شیر و شکر اضافه کنید و اجازه بدین تا کاملا خنک بشه
و بعد موادرو به آب هندوانه اضافه کنید و بعد خامه صبحانه و بستنی رو که کاملا شل شده به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه . قالب رو خیلیییی کم چرب کنید و موادرو داخل قالب بریزید و به مدت 7 الی 8
ساعت داخل یخچال قراربدین .
نکته : میزان شکر بستگی به میزان
شیرینی هندوانتون داره .