آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
ران گوسفند یا گوساله - 400 گرم
روغن - به مقدار لازم
پیاز نگینی خردشده - یک عدد
زردچوبه - یک قاشق چایخوری
سبزی خردشده - 500 گرم
آب لیمو ترش تازه - 2 قاشق غذاخوری
بادمجان - 4 عدد
نمک و فلفل - به مقدار لازم
چطور بپزم:
1-ابتدا
سبزی خرد شده را خوب تفت دهید تا آبش کشیده شود.
2-پیاز را در کمی
روغن تفت دهید.
3-گوشت خرد شده را اضافه کنید و زردچوبه و فلفل بزنید.
4-وقتی گوشت تغییر رنگ داد
سبزی سرخ شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
5- آب گرم به خورش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد و خورش به
روغن بیفتد.
6- بادمجانها را
پوست بگیرید و نمک بزنید تا تلخی آنها گرفته شود وسپس سرخ کنید.
7- آب لیمو و نمک خورش را اندازه کنید و بعد از یکی دو قل خورش را بردارید.
8- خورش را در ظرفی بکشید و بادمجانها را رویش بگذارید.
سبزی این خورش شامل مواد زیر است :
ریحان 200 گرم، نعناع50 گرم، جعفری و گشنیز هر کدام 100 گرم و تره 50 گرم (500 گرم)