آریا بانو
غذای اصلی/ خورش ریحان متفاوت و خوشمزه
دوشنبه 17 شهريور 1399 - 16:22:23
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
ران گوسفند یا گوساله - 400 گرم
روغن - به مقدار لازم
 پیاز نگینی خردشده - یک عدد
زردچوبه - یک قاشق چای‌خوری
سبزی خردشده - 500 گرم
آب لیمو ترش تازه - 2 قاشق غذاخوری
 بادمجان - 4 عدد
نمک و فلفل - به مقدار لازم
 چطور بپزم:
1-ابتدا سبزی خرد شده را خوب تفت دهید تا آبش کشیده شود.
2-پیاز را در کمی روغن تفت دهید.
3-گوشت خرد شده را اضافه کنید و زردچوبه و فلفل بزنید.
4-وقتی گوشت تغییر رنگ داد سبزی سرخ شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
5- آب گرم به خورش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد و خورش به روغن بیفتد.
6- بادمجان‌ها را پوست بگیرید و نمک بزنید تا تلخی آن‌ها گرفته شود وسپس سرخ کنید.
7- آب لیمو و نمک خورش را اندازه کنید و بعد از یکی دو قل خورش را بردارید.
8- خورش را در ظرفی بکشید و بادمجان‌ها را رویش بگذارید.
 سبزی این خورش شامل مواد زیر است :
ریحان 200 گرم، نعناع50 گرم، جعفری و گشنیز هر کدام 100 گرم و تره 50 گرم (500 گرم)

http://www.banounews.ir/fa/News/396852/غذای-اصلی--خورش-ریحان-متفاوت-و-خوشمزه
بستن   چاپ