آریا بانو
خوشمزه شدن خورش با 6 نکته کلیدی و مهم!
دوشنبه 17 شهريور 1399 - 10:39:30
آریا بانو - در این مقاله قصد داریم ترفندهایی برای خوشمزه شدن خورش‌ها به شما آموزش می دهیم
نکاتی برای خوشمزه شدن خورش‌ ها
بعضی از ما فکر می‌کنیم همین که حبوبات، گوشت و سبزی و ... را با هم مخلوط کنیم و بپزیم یا ابتدا گوشت را داخل پیاز داغ تفت دهیم خورش خوشمزه‌ای خواهیم داشت در حالی که هر خورشی فوت و فن‌های خاصی برای خوشمزه شدن دارد. در ادامه به تعدادی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:
بیشتر بدانید : خورش شوید، خوشمزه ترین غذای شمال ایران
خوشمزه شدن خورش با 6 نکته کلیدی و مهم

آریا بانو

اگر آب‌ لیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می‌گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آب‌لیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کرده‌‏اید.
رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورش راخوش رنگ می‌‏کند.
اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی را به دو نیم کنید و در آن بیندازید تا کمی بجوشد و شوری را بگیرد.
اگرخورش شما بیش ازحد چرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید، آن‌‏را محکم ببندید ودرغذا بیندازید؛ چربی‌‏ها به دور پاکت جمع می‌‏شوند و می‌‏توانید آن‌‏ها رابردارید.
برای این‌که خورش قیمه خوش طعم شود، لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.
برای خوشمزه‌‏تر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آن‌‏را کم کم به گردو اضافه کنید تا گردو‌ها روغن بیشتری پس بدهند.
بیشتر بدانید : طرز تهیه خورش سیب و آلو
بیشتر بدانید : خورش کنگر را با یک دستور کاملا متفاوت و خوش طعم درست کنید!!!
بیشتر بدانید : ترفندهای پخت خورش قیمه تمام عیار مجلسی
بیشتر بدانید : خورش بامیه را به سبک جنوبی ها درست کنید
گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع: khorasannews.com

http://www.banounews.ir/fa/News/396629/خوشمزه-شدن-خورش-با-6-نکته-کلیدی-و-مهم!
بستن   چاپ