آریا بانو - خراسان / مواد لازم:
برنج (خیس شده) - 3 پیمانه
رشته پلویی - 3 پیمانه
سینه مرغ (خردشده) - یک عدد
پیاز (رنده شده) - یک عدد
کشمش - یک پیمانه
زردچوبه، نمک و فلفل - به میزان لازم
زعفران - کمی
روغن - به میزان لازم
طرز تهیه:
1- داخل تابه ای مقداری
روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.
2-
پیاز را به آن بیفزایید و تفت دهید تا کمی سبک شود.
3- سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی ادویه به مشام برسد.
4- سینه مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
5- سپس یک پیمانه آب به آن بیفزایید و حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزد.
6- مقداری آب و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
7-
برنج را به آن بیفزایید و 5 دقیقه پیش از آبکشی دو پیمانه رشته به آن اضافه و پس از این که
برنج کمی نرم شد، آن را آبکشی کنید.
8- بقیه رشته ها را درون قابلمه ای حاوی مقداری آب به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم شود، سپس آبکش کنید.
9- بعد کف قابلمه مقداری
روغن بریزید و رشته ها را به صورت یک لایه در کف آن بریزید و زعفران روی آن اضافه کنید.
10- سپس مخلوط
برنج و رشته را روی ته دیگ بریزید، بعد حرارت را زیاد کنید تا
برنج کمی بخار کند.
11- حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا
برنج دم بکشد سپس با کشمش و مرغ سرو کنید.