آریا بانو
برنج دوشاب؛ شیرینی ساده و خوشمزه گیلانی
چهارشنبه 12 شهريور 1399 - 13:35:12
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / برنج برشته یا برنج دوشاب، یکی از شیرینی های قدیمی و اصیل مردم گیلانه، برنج خیس خورده را با کمی روغن تفت میدن و وقتی خوب طلایی رنگ و برشته شد به آن دوشاب که همان شیره انگور یا خرمالوی جنگلیست اضافه می کنند روی آن را با گردو و فندق کوبیده شده و آب نبات های ریز تزیٔین می کنند اینجا روستای تازه آباد در سیاهکل گیلانه جای همگی خالی خانم هاتف و خواهرشون این برنج دوشاب خوشمزه رو درست کردند.

http://www.banounews.ir/fa/News/393422/برنج-دوشاب؛-شیرینی-ساده-و-خوشمزه-گیلانی
بستن   چاپ