آریا بانو
میز اردور/ آموزش سالادی پرخاصیت با مواد اولیه ساده
سه شنبه 11 شهريور 1399 - 17:48:28
آریا بانو - غذالند / سالاد سبزیجات یکی از سالادهای خوشمزه است که شما با هر سبزی که در منزل داشته باشید و علاقه داشته باشید می توانید تهیه کنید.در این سالاد نیاز نیست که حتما کاهو در دسترستان باشد هر سبزی که در منزل است از سبزی خوردن گرفته تا قارچ و انواع فلفل دلمه ای می تواند در این سالاد به کار برده شود .آنچه که در این سالاد مهم است سس آن است که طرز تهیه آن را برای شما بازگو می کنیم.این غذا یک نوع سالاد ایتالیایی ست که رژیمی می باشد و بسیار سالم و کم کالری ست و برای شام و همچنین به عنوان پیش غذا می تواند یک گزینه بسیار خوب باشد. یکی از موادی که باعث می شود طعم این سالاد متفاوت شود زیتون است. منشاء درخت زیتون احتمالا منطقه مدیترانه بوده و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است زیتون معمولا در اوائل تابستان شروع به گل دادن می کند و میوه آن کم کم ظاهر می شود . در اواخر تابستان میوه آن به ثمر می رسد . زیتون رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و قابض است و میوه نارس زیتون سرد و خشک است و روغن زیتون گرم و خشک است .ترکیبات مختلف در زیتون نه تنها به عنوان ترکیبات آنتی اکسیدانی عمل می‌کنند بلکه دارای خاصیت ضد التهابی نیز هستند. این عوامل باعث کاهش التهاب در بدن می‌شوند. مصرف زیتون باعث کاهش درد و التهاب در مفاصل، ماهیچه‌ها، قسمت‌های آسیب دیده،تاندون‌ها و اندام‌های مختلف بدن می‌شود. به خصوص در شرایط آرتریت، نقرس و دیگر شرایط روماتیسمی ، زیتون می‌تواند درد را کاهش دهد.زیتون منبعی غنی از آهن و مس بوده و این دو ترکیب مهمی برای تشکیل گلبول‌های قرمز خون هستند. بدون وجود این دو ماده‌ی معدنی، گلبول‌های قرمز خون کمتر شده و همین امر نیز موجب کم خونی در فرد می‌شود. کم خونی نشانه‌های مختلفی همچون خستگی، درد شکم، سر درد، نقص شناختی و کاهش سلامت عمومی ارگان‌ها را دارد. تا جایی که می‌توانید زیتون بخورید تا گردش جریان خونتان افزایش پیدا کند.
چی لازم دارم:
مواد لازم برای سس
جعفری خرد شده :1 پیمانه
ریحان تازه : 10 برگ
پودر آویشن : 1/4 قاشق چایخوری
سیر تازه : 2 حبه
سرکه قرمز : 1/4 پیمانه
روغن زیتون : 3/4 پیمانه
نمک : 3/4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : 1/4 قاشق چایخوری
عسل :1 قاشق مرباخوری
مواد اصلی سالاد
کاهو :1 بوته متوسط
هویج درشت :1 عدد
فلفل دلمه قرمز :1 عدد
خیار متوسط : 2 عدد
پنیر فتا : 3/4 پیمانه
گوجه فرنگی : 2 عدد متوسط
زیتون بدون هسته :1 پیمانه
چه جوری درست میشه:
مرحله 1طرز تهیه سس :
ابتدا مواد سس را داخل دستگاه بلندر بریزید.
 مرحله 2جعفری باید تازه و بدون ساقه باشد. برگهای ریحان نیز باید تازه و درشت باشد.
 مرحله 3تمام مواد سس را داخل دستگاه بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد یکدست شوند.
 مرحله 4سس باید سبز رنگ باشد و بافت سبزیجات در آن کاملا مشهود باشد.
 مرحله 5زمانی که سس درست شد به سراغ تهیه سالاد می رویم.
 مرحله 6طرز تهیه سالاد:
 مرحله 7کاهو را برگ برگ جدا کنید و هر برگ را به خوبی بشویید.
 مرحله 8برگهای کاهو را درشت خرد کنید و مجدد زیر آب بگیرید.
 مرحله 9باید کاهو ها درشت خرد شود تا بافت سالاد ایتالیایی حفظ شود.(همانند سالاد سزار)
 مرحله 10برگهای خرد شده کاهو را روی پارچه تمیز بریزید تا آب آن گرفته شود.
 مرحله 11برای سالاد از ترکیبات مختلف با رنگهای متنوع استفاده کنید. خیار را خرد کنید . فلفل دلمه ای را نیز خرد نمایید.
 مرحله 12اگر از گوجه چیلی استفاده می کنید می توانید آنها را نصف نمایید.
 مرحله 13برای زیبایی بیشتر و همین طور راحت تر خوردن سالاد هویج را با پوست کن برش های طولی نازک دهید.
 مرحله 14اگر پنیر فتا دوست ندارید می توانید از سایر پنیرها با طعم های دیگر استفاده کنید.
 مرحله 15سبزیجات را آماده نمایید.
 مرحله 16کاهو های خرد شده ( که آب شستشوی آن را گرفته اید ) را در ظرفی بریزید.
 مرحله 17تمام مواد دیگر شامل خیار ، گوجه فرنگی و زیتون را اضافه کنید.
 مرحله 18پنیر را نیز خرد کرده و اضافه نمایید.
 مرحله 19مواد را کاملا مخلوط کنید و سپس سس را اضافه نمایید.
 مرحله 20تمام مواد سالاد را با سس آغشته کنید .
 مرحله 21سالاد را 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سس به خورد سالاد رود و سپس سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/392872/میز-اردور--آموزش-سالادی-پرخاصیت-با-مواد-اولیه-ساده
بستن   چاپ